Selam dostlar. Hayatımızın bir çok kısmını kaplayan, çok zamanımızı harcadığımız oyunlar, onlara harcadığımız zamandan dolayı yapamadığımız bütün aktiviteler ve kişisel gelişim fırsatları.Oyunlar bizim düşmanımız mı?
gizli düşman olduğunu düşünüyorum dost gözüküyor keyifli vakit geçirmemizi sağlıyor ama sağlık başta olmak üzere işlerimizin aksamasına, ertelemelere, çevremizi boşlamamız... gibi zararları mevcut
Sadece boş vaktinde oynayanlar için iyi ama sürekli bütün vaktini oyuna ayıran insanlar için çok kötü bir durum. Hem fiziksel hem de mental olarak problemlere sebep olabilir. 🌸
Aslında faydaları olduğu kadar zararları da var. Azı karar çoğu zarar. Nasıl değerlendirdiğini bilmek lazım. Hareketsiz yaşam beraberinde sağlık sorunlarını da getirir.
Çok güzel yorum olmuş bu açıdan bakınca çok mantıklı ama o mantıkta oynayamayan da çok mesela ben :D gerçi ben şu aralar oyun bile oynamıyorum boş boş pc deiym :D
Ya benim o dönemler bitti ama zamanımı boşa harcamakta ustayım memnun olmasam da bu boşluk alışkanlığı hep var 4 yaşından beri rahatlık vs şeylere alıştığımızdan :) yine de alındım eskisi kadar oynamasam bile :D