tabi bu oyundan eski otobüs oyunları var ama bu oyun da şu an ki otobüs oyunlarının atası ve ucuz şu an 15 lira ve alınır hatta daha önce indirim olduğunda 3 5 lira oluyor du ve iyi oluyor du ama öyle kaliteli beklemeyin, adamlar o zamanki teknolojiye göre güzel oyun çıkarmışlar oynanabilir zamana göre çok iyi ama öyle kaliteli değil tabi bu oyunun çıktığı dönemler bundan kat kat iyi oyunlar vardı ama otobüs oyununa göre bu oyun bence zamanın en iyi otobüs oyunu denebilir ama şu an bundan kat kat iyi oyunlar var, omsi 2 bus simulator 18 ve 21 gibi iyi oyunlar var ve bana göre tarihin en iyi oyunu omsi 2 çünkü çok fazla ve iyi detayları var tabi omsi2 den daha iyi otobüs oyunu varsa yazın yorumlara, bir de bus driver (2007) nin sürüşü çok ağır oynanması sıkıntı biraz ve yolcular çok hassas ve huysuz, çok dikkatli kullanmanız gerek çünkü ufak yanlışta yolcular sinirlenip beğenmiyorlar , onun dışında bir den fazla otobüs ile farklı yerlerde yolcu alıp götürebiliyorsunuz o çok iyi öyle sıkmıyor bazı yollar kısa bazı yollar uzun çok iyi onun dışında iç kamera yok yani direksiyonu falan göremezsiniz sadece 2 kamera açısı var
birisi bu

benim sevdiğim otobüs oyunlarından birisi
Güncellemeler
+1 yıl
güncelleme
3 gün sonra 49 tl oldu almayın, oyun çok güzel yalan yok ama 49 tl de verilmez 49 tl ye daha iyi oyunlar var
3 gün sonra 49 tl oldu almayın, oyun çok güzel yalan yok ama 49 tl de verilmez 49 tl ye daha iyi oyunlar var
Güncellemeler
+1 yıl
bu soruyu bi sordum 3 günde pahalandı oyun aw
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat