Ben sevinçten ağlarım yeminle 🥰😄

lan onlara kaç para verdin derim naptın sen derim heriiifff lksjdflksdfhdsf çıldırırım kudururum ne gerek var yahu... istediğim onca şey bitti bunu mu yaptı yani bayılcam galiba :d pahalı şeyler yani bilemiyorum tutumlu insan severim eline geçeni harcayanı değil. bunun yerine bi yerleri gezip kamp filan yapabilirdik
Çok mutlu olurum ama bir evim olduğunda bunun için bir oda ayırıp kendim tasarlardım. Beni yeterince tanıdığını varsayıp seveceğim tarzda dizayn ettiğini düşünsem de kendim yapsam daha mutlu olabilirdim. Çünkü ne zaman neyi seveceğimi ben bile kestiremiyorken onun bilebilmesi hayli zor olur.
Yine de tasarımını çok sevmesem dahi ince düşüncesi için teşekkür ederim. Doğum gününde ya da özel bir günde bende onun seveceği bir jest yaparım ki bunun için onun bir şey yapmasına da gerek yok ☾
Cevap
10Cevap
Mutlu olurdum
çok sevinirdim. ne kadar doğru bir evlilik yapmışım kendime gurur duyardım ksnjkfd
umarım sever yoksa gamer kardeşimin sürprizlerinden mahrum kalır. 🍬
Böyle bir kadın yok dünyada 😃 olursa artık ona Nobel ödülü verilmesi gerek.
Odayı modayı kapatır balayına götürürüm tekrar :D
O harcamış o kadar sıra bende
Hiç hoşlanmam çünkü oyun oynamaktan hoşlanmıyorum. Ama bir odayı kütüphane ve çalışma odası olarak dizayn ederse ona tav olurum işte.
Biz o kadar zengin miyiz lan derim. Eğer zengin isek bunun için mutlu olurum ama değilsek hapı yuttuk derim.
Şaşırirdım, çokça da teşekkür ederdim sarilirdim ayrıca da
Fantastik bir oda tercihim olurdu
Böyle kadına tapmak lazım işte. 😂
Allah hayırlısını nasip etsin
İki sistem kursa da takım atılır 😂😂
Nıkah tazelemeye gideriz 😂
Kasayı masa üstünde görünce vazgeçtim. Onun sıcaklıgı yakar adamı 🥺
Kafayı sıyırırım herhalde 🤔
Tekrar aşık olurum
Yerim onu :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?