Selam dostlar. Şimdi oyuncuların ikiye ayrıldığı bir nokta da şu ki, bir kesim E-spor-Rekabetçi oyunlarına çok düşkündür ve çok üst düzeye bir bilgisayara ihtiyaç duymazlar ama ekipmanlara ihtiyaç duyarlar. Bir kesim de Triple A dediğimiz oyunları üst düzeyde oynatacak sistemlere ihtiyaç duyarlar, bunları bir kenara bırakırsak, sizin için ekipman kalite-konforu mu önemlidir yoksa donanımızın performansı mı?
Sizin için bilgisayarın mı daha iyi olması yoksa ekipmanların mı daha iyi olması önemli?
Ekipman işi kolay da bilgisayarın daha iyi olması bu aralar çok zor kendi bilgisayarımın gücünü arttırıp GTA5 oynamak istiyorum ama ne bir gelirim var ne bir param yani işim olunca inşAllah yükseltip oynarım
En önemli ekipman her zaman bilgisayarın kendisidir. Ekran kartı işlemciyi darboğaz mı eder, İşlemci ekran kartını darboğaz eder? Genelde tüm oyuncuların tüm meselesi bul 😃
Ryzen 3 2300x maalesef :D Ama darboğaza sokacak Bir GPU ile kullanmıyorum :) Yüksek FPS ve Yüksek CPU kullanımı olan oyunlarda 75 e kitliyorum yetmezse 60 a CPU darboğazı kaldırıyorum ortadan.
Yaz ayında ısınınca sistem kısa devre yapmış tedirgin olup kasayı parçaladı. Bu sistem yeni, ekran kartı hediye etti birisi. Allah ondan tekrar razı olsun. Ablama ve enişteye hediye olarak aldırmaya çalışacağız ama fiyatlar çok bahalıdır bea 😃
Evet Ne bilgisayarın kötü olacak ne Ekipman çok kötü olacak :D yine şeye döndü bu yani denge şart :D i3-Ryzen 3 işlemciye RTX 2070-3070 ve üstünü taksan ne olur takmasan ne olur :D denge şartt :D
Çok iyi :) Bf1 oynarım arada bende online da çok zaman bulamıyorum oyunlara eskisi gibi ya zamanımın çoğu burada geçiyor zevkli oluyor Online Bf falan :)
E-spor oyunları oynamaya yetecek PC ler 7-9 Bin TL bunları ancak alabilen insanlar için biraz bu soru :D yani böyle bir sistemi alıp yanına 3-4 Bin ekipman mı yoksa 3-4 bin ekipman parasını da PC bütçesiyle mi kullanırsın? nerden baktığın önemli soruya :D o 40k lık pc yi alacak adam için böyle bir soru sormam saçma olurdu :D