Bağımsız video oyunu veya indie oyunu, "üçlü A" oyunlarının aksine, genellikle büyük bir yayımcının maddi desteği olmadan bireyler veya daha küçük geliştirme ekipleri tarafından oluşturulan video oyunları.
Indie oyunlara şans verir misiniz? İlginizi çeker mi?bilemiyorum Altan. 🦋
Indie oyunlar içerisinde bağımsız yapım olmalarına rağmen çok güzel işler çıkaran oyunlar da var. Bu nedenle Indie oyunlara da şans veriyorum. Hepsi çokiyi değil ama iyi gördüğüm Indie oyunlarını mutlaka oynuyorum. ^^
korku oyunları gerçekten oynanacak gibi değiller ama merak duygusu insanı oyunun içine çekiyor kapıdan kapıya girmeye korkuyorum ama yine de oynuyorum :D :D
tabii. Stardew valley, Inside, To the moon fazlaca oynanan indie oyunlarmış. Indie oyunlar oynayan kişilere pek denk gelemiyorum bu yüzden daha detaylı bir bilgi veremiyorum. hayır, o bir replik Altan bir oyun değil fdjkndfjk
Bir ikisini tarattim, cocuklara cok uygun dimi? yumos gibi oldum. kuzenlere falan verilebilir düsündüm bunu arastiracagim ben. Aa neyin repligi? rezil olduk :D
ben durust olmak gerekirse aaa oyunlara bin bastiklarini dusunuyorum. Grafik oyunda cok onemli bir detay olmadi benim icin grafigi dusuk ama art design kasilmis olmasini tercih ederim. Ayrica indie oyunlar, diger yonlerden (genellikle) zayif olduklarindan fikre cok zaman gidiyor ve cok yaratici gameplay veyahut tecrube sunabiliyorlar
Genel olarak oyunlara merakım ve ilgim olduğu İçin bunu da bir hobi olarak gördüğüm İçin ve indie oyunlarında oyun camiasına katkıda bulunduğunu düşünürsek yes.