Windows tuşu + Alt + G : Son 30 saniyeyi kayıt alır. Xbox Game Bar > Ayarlar kısmından süreyi istediğimiz şekilde değiştirebiliyoruz.
Yardımı dokunan herkese teşekkürler. ♥️

Valla ben oyun videosunu çekmek için sadece OBS Studio kullanıyorum çok iyi videolar çektim şansa bala iyi vuruşlarım da oldu hatta tiktok da paylaştım bir de KS Gamer tanıtımı için çekmiştim 😄
Ben, GeForce Experience kullanıyorum. Ara yüzü basit ve oldukça kullanışlı bir uygulamadır, tavsiye ederim.
Yazmayı unutmuşum; Alt + Z ile ara yüzü açılıyor, Alt + F9 ile kayıt başlıyor, tekrar Alt + F9 yapıldığı zaman kaydı durduruyor.
CS:GO bunu engelliyor ama :/
O zaman OBS'i önerebilirim ama 30 saniye öncesini alma var mı, bilmiyorum.
Cevap
13Cevap
Steamdan kayıt programı alabilirsin
Ekran kartının kendi yazılımını kullanıyorum ben kayıt alırken.
Xbox series s im var game bar mükemmel bir detay ya 5 dakika öncesine kadar kayıt edebiliyor genelde fifada 30 saniye ayarlı
Pc de ayarı var mıdır hocam? :)
Pek bilmiyorum ne yalan söyliyim bayadır pc oynamıyorum online oyunlar hariç ama araştır vardır illaki indirip kurarsın klavyeden bir tuşa atarsın zaman ayarlı kaydeder sanırım
Bilgisayarda xbox game bar diye bir şey var. Bakayım belki vardır. Çok teşekkürler hocam.
Rica ederim iyi eğlenceler 😍 görüşmek üzere🙋
Xbox game bar , shadow play ya da GeForce xperience mi var.
En kullanışlı ve pratik olan Xbox game bar
Var mı böyle bir özellik? :)
Mesela geçmiş 20-30 saniyeyi alacağım.
Geçmiş derken?
Sürekli kayıtta olamıyoruz veya kaydetmek istediğim şey 3 saniyede oldu bitti diyelim. Nasıl alacağım?
Öyle bir şey yok. Ama soyle yapabılırsın baktın ortalık karışacak win+g tusları ile anında kayıt etmeye başlarsın. Gecmıs oyun için bildiğim kadarıyla yok.
Yayıncı arkadaşlara sorarım eve gecınce
Bende araştırmaya devam 😀 çözümü bulursan söyle de güncelleme atalım. Başkaları da faydalansın.
Bir uygulama vardı kuzenimin kullandığı, son 5 dakikayı kaydediyordu. NVIDIA ürünü idi sanırım. Sistemine de çok etki etmiyordu.
Nvidia geforce experience mi?
En iyi kayıt programı OBS Studio, kaydedilen içeriği işlemek de mümkün
OBS'i biliyorum ama sürekli kayıtta olamıyorum. Öyle olunca sistemim aşırı zorlanıyor.
Teşekkür ederim, bakacağım. :)
OBS Studio uygulamasını yükleyip, o anlari kayıt altına alabilirsin.
Bandi gibi bir şey vardı. ya da ekran kartının uygulaması olabilir
Bunu çözersem funny moments videoları derleyeceğim 😋
telefonda ana ekrani kayda alan uygulama varda pc de var midir bilemiyorum
twichde yayın aç
Zorlamayın dönmeyeceğim 😂
Uygulamalar var onlar ile
obs stüdyodan
Kaydı olmayan oyun yoktur günümüzde zaten
Ben buraya şimdi neden çıktım nasıl çıktım
Kayıt alamayız 🥹
Dema 🥺
Oyun oynanıyorum ki.