Gamer PUBG Mobile oynamak için destek olarak el tutacağı kullanıyor musunuz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor PUBG Mobile oynamak için destek olarak el tutacağı kullanıyor musunuz 🤔Ben oynamıyorum ama abim oynuyor ve bayağı da yaralı ve destek oluyor sizin de var mı 🤔 PUBG Mobile oynamak için destek olarak el tutacağı kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. hayır kullanmıyorum 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl senelerdir oynamam 300-400 Saat oynamışlığım var hiç kullanmadım, gerekte olmadı onsuzda çok iyiydim zaten :) 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pubg mobile zaten beceremiyorum. Mobil bir oyun için harcama yapmam. Pc olsa mutlaka bir donanım alırım. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. No Kullanmıyorum Telefonun dokunmatigi üzerinden standart oynuyorum Bu daha kolay Geliyor 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl arkadaşımda vardı denedim kac defa oynayamadım ellerim daha iyi oxksmxjdjs 1 0 Yorumla
herhangibiri55 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç denemedim. Oyun varoldugundan beri oynuyorum jiroskop 3 parmak 4 kd. İhtiyac duymadim suana dek. 1 0 Yorumla
First3kamil Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle lazım bu oyunu oynayanlar için ben oynuyor olsam kesin alırdım. 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hiç kullanmadım ama bir ara alasım var şaka maka 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kolum tutuyor şükür 1 3 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Parmaktır o bence 😄 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Parmakların nereye bağlı hocam Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Ele 😄 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır ama bir aralar alacaktım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
hayır kullanmıyorum
senelerdir oynamam 300-400 Saat oynamışlığım var hiç kullanmadım, gerekte olmadı onsuzda çok iyiydim zaten :)
Pubg mobile zaten beceremiyorum.
Mobil bir oyun için harcama yapmam.
Pc olsa mutlaka bir donanım alırım.
No Kullanmıyorum Telefonun dokunmatigi üzerinden standart oynuyorum Bu daha kolay Geliyor
arkadaşımda vardı denedim kac defa oynayamadım ellerim daha iyi oxksmxjdjs
Hiç denemedim. Oyun varoldugundan beri oynuyorum jiroskop 3 parmak 4 kd. İhtiyac duymadim suana dek.
Kesinlikle lazım bu oyunu oynayanlar için ben oynuyor olsam kesin alırdım.
Hiç kullanmadım ama bir ara alasım var şaka maka
Yok be o olmadan da iyiyim hehe
Kolum tutuyor şükür
Parmaktır o bence 😄
Parmakların nereye bağlı hocam
Ele 😄
Hayır ama bir aralar alacaktım
Oynamıyorum
Hayır
Pubg oynamıyorum