• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gamer

PUBG Mobile oynuyor musunuz?

LegendaryPlayer
LegendaryPlayer Takip Et
Xper 6 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Pubg mobile oynayan var mı?
PUBG Mobile oynuyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• wildmoongirl
    wildmoongirl Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    +1 yıl

hayır, oynamıyorum oyunu dışarıdan gördüğüm kadarıyla pek de eğlenceli gelmiyor bana. ^^

1
    27 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Bu konuda haklısın. Bende en son 3 yıl önce oynamıştım. 1 ay kadar önce oyuna tekrar başlayayım dedim, oyunu bambaşka bir hale getirmişler ve bu hali kesinlikle çok daha kötü olmuş buyüzden son 1 aydır oyuna girmedim. 3 yıl önceki hali daha güzeldi.

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

zaten mobil oyunlarda birazcık başarısız biriyim şansımı zorlamıyorum. oyunların öyle bir özelliği var ya oynanıp değer gördükçe yenilemeler, değişiklikler geliyor bazısı gereksiz oluyor bence. ne gerek vardı ki böyle bir düzenlemeye? diye soruyor insan. ^^

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Kesinlikle seninle aynı firkirdeyim, Bazen oyunların sırf güncelleme yapmak için güncelleme yaptıklarını düşünüyorum çünkü oyunlara gelen güncellemeler oyunu ve oyunun yapısını tamamen değiştiriyor. mesela pubg mobile oyununun 3 yıl önceki konsepti ile bugünkü konseptinin aynı olduğunu tek bir kişi bile söyleyemez. Birde bende mobil oyunlarda çok başarısız biriym, Herhangi bir oyunu telefondan oynuyorsam açık ara farkla oyundaki en kötü oyuncu ben seçilebilirim o derece iyi değilimdir. :D Bu nedenle pubg mobile gibi mobil oyunları pcde emülatör üzerinden oynamayı tercih ediyorum. Hemde oynaması daha kolay ve rahat oluyor. ^^

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

benim hoşlanmadığım şey oyunda düzenlenmesi gereken çok şey var mesela dengelemeler, itemlar vs vs. bunlar dururken gidip görselleri güncelliyorlar değiştiriyorlar. tek yedim tek nasıl bir dengeleme buu jhfdbhjfdg şu an sadece LoL oynuyorum ben diğer oyunları pek gözüm görmüyor arkadaşlarla keyifli oluyor. WoW oyun saati satın alıp tekrar ona başlayacağım gelecek ay onu bekliyorum. di mi ya bilgisayar oyuncusu olmak bunu gerektirir :D

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Kesinlikle oyunda dengeleme eşleştirme sistemi gibi sorunları düzeltmek varken ya oyuna görsellikle ilgili güncelleme getiriyorlar ya da kozmetikle ilgili, tabii bunlarda önemli ama öncelikle oyun oynanılabilir bir oyun olsun, ondan sonra farklı şeyler getirirsin. Tamda eşleştirme problemi yüzünden steam pubgyi oynamıyorum çünkü steamde pubgde çoğu zaman hiç görmediğim farketmediğim birisi beni vuruyor çünkü oyun, oyunda 4 bin saati olan adamla beni aynı oyuna atıyor. Benim ise oyun saatim 60. Arada bu kadar büyük bir fark var. Mobilede en azından düşmanı görme şansım oluyor :D LoL ve WoW oyunlarına bende başlamayı düşünüyorum. Oyunda herkesin rahat vurabileceği çerez türünde biri olarak dolaşmadığım sürece oyundan çok keyif alacağımı düşünüyorum :D Kesinlikle bilgisayar oyuncusu olmak bunu gerektirir :D ve peki farklı yapıda oyunlarda oynuyor musun? Mesela tür olarak LOL ve WoWdan çok daha farklı yapıdaki oyunları oynar mısın? mesela hikaye tabanlı, korku, aksiyon veya macera türünde oyunlar gibi? :D LoL ve WoW oynayabilen birisinin farklı türdeki oyunlarda da iyi olacağına inanıyorum çünkü dışarıdan gördüğüm kadarıyla WoW ve LOL oynamak oldukça zor çünkü biraz videolarına bakmıştım :D

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

moba ve mmorpg oyunlarına hakimsen hiç zorlanmazsın yani ben zorlanmıyordum oynarken. şu an hala zorlanmıyorum moba oynarken. ^^ tabii ki farklı farklı oyunlar oynadım daha önce. aslında yıllardır oyunlar oynuyorum bir sarınca 1 sene falan oynuyorum 1 oyunu jksdbhjddf

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Yok hyr moba ve mmorpg türü oyunlara maalesef hiç hakim değilim, Bu tarz oyunları çok fazla oynadım diyemem ama denemek istiyorum, Benim için farklı bir heyecan olur. ^^ Bende yıllardır pcde çok farklı türde oyunlar oynuyorum. Oyun sarınca yıllarca oynadığım bile oluyor. Mesela world of warships oyununa 2 Temmuz 2019da başladım, neredeyse 3 yıl oldu ama oyun beni baya sardığı için hala daha onu saatlerce oynuyorum. Oyun oynaması ücretsiz ama oyun içi alımları ücretli ve gelişmek için para yatırmak gerekiyor. Para yatırmadan oyunda ilerlemek imkansız gibi bşy. Özellikle de premium hesap almak şart çünkü bunun sağladığı pek çok avantajlar var. Yine gemilerde aynı şekilde ücretli ve bende oyuna para yatırarak pek çok şeye sahip olmuştum. Bir diğer sürekli oynadığım oyun ise GTA 5 ONLINE, bu oyunuda 6 yıldır oynuyor olmama rağmen hala daha oynamaya devam ediyorum çünkü oyunun ONLINE kısmı baya sarıyor, Her ne kadar oyundaki bazı oyuncular ben tam görevin ortasındayken beni patlatsalarda yinede oyundan keyif alıyorum :D :D oynadığım pek çok oyun var ama yıllardır asla vazgeçemediğim 2 oyun bunlar oldu, Bu oyunlara 1-2 saat girip çıkarım düşüncesiyle başlıyorum ama bir bakıyorum en az 7-8 saat oyunda kalmışım :D

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

mmorpg ve mobaya uzaksan hafif zorluk yaşarsın tabii. ^^ bahsettiğin oyunu gördüm hatta oynayan arkadaşlar vardı ama ben hiç oynamadım sevmem öyle gemi falan. :D ''Her ne kadar oyundaki bazı oyuncular ben tam görevin ortasındayken beni patlatsalarda'' bu cümleye üzüldüm fdjknjkfd

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Tabii zorluk yaşarım ama yinede bir süre oynarsam kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum, zamanla iyi seviyeye gelirim ^^ Gemi savaşlarını sevmeyen birisi için tabii world of warships iyi bir oyun olmuyor ama gemilerin tarihini sever misin? oyundaki pek çok gemi gerçek hayatta da olan gemiler ve her birinin bir tarihi var, Örnek vermek gerekirse bismarck zırhlısı. Eğer gemilerin savaş tarihini merak ediyorsan veya buna yönelik ilgin varsa oyuna da ilgi duyabilirsin ve sevebilirsin. Oyuna başlamak istersen ya da başlayacak olursan yardımcı olurum. ^^ Evt maalesef öyle beni roketle patlatıyorlardı :D bende buyüzden oyundaki tüm zırhlı araçları almıştım, göreve onlarla gidiyordum :D böyle olunca en azından tekte patlamıyorum. Oyuncular bana ateş etse bile aracım zırhlı olduğu için biraz zaman kazanıyorum ve o arada çoktan uzaklamış oluyorum :D :D

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

sevdiğim tek gemi Flying Dutchman. max gemi bilgim bu kadar ajksdjkdf bu sebeple oyuna ilgi duymam imkansız gibi. ^^ benim için oynamak değil de izlemek bir miktar eğlenceli olabilir belki de. teklifin için de teşekkür ediyorum. online mı bu oyun ya? ne değişik bir oyunmuş ^^

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Flying Dutchman isimli bir gemiyi hiç duymamıştım ama ismine bakacak olursak gemi alman ya da hollandalı olmalı ^^ :D world of warships oyununu izlemekte oynamakta çok keyifli, çoğu zaman kendim oynuyorum ama o an pc başında bşyler yiyorsam izlemeyi tercih ediyorum ve twitchte çeşitli yayıncılardan izliyorum, sana da izlemeni öneririm belkide seversin, flambass veya flamu twitch kanallarını izleyebilirsin. ^^ evt bu oyun online bir oyun ve zaten sadece online oynanabiliyor, single oynanmıyor ve 33-35 pingle oynuyorsun, yani pinginde oldukça düşük oluyor buyüzden çok rahat oynarsın. ^^

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

Twitch önerilerin için teşekkür ederim mutlaka göz atıcam bunlara. ^^ 33-55 her oyunda böyle genelde benim oynadığım oyunlarda da öyleydi 55ten fazlasını gördüm ama eksiğini göremedim. pinge alışkınım ama oyun benden çok uzak ya ^^ bu arada Flying Dutchman bir filmde vardı benim en sevdiğim gemi...

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Rica ederim ^^ tüm oyunlarda 33-35 ping durumun olması iyiymiş, Ben belki ping sorunu yaşıyor olabileceğini düşündüğüm için pingin 33-35 olduğunu söylemiştim. ^^ tabii oyun senden uzak olabilir ama bence yine de bir şans verirsen pişman olacağını düşünmüyorum ve başlarsan kendini büyük ihtimalle bütün gün world of warships oynuyor bulabilirsin ama bu oyunda ki en önemli şey başlarda sabırlı olmak çünkü yeni başlayan birinin biraz sıkılma ihtimali yüksek, mesela ben yeni başladığımda çok sıkılıyordum ama gemi sayım arttıkça hiç sıkılmamaya başladım. Şuanda ise oyunda tüm gemilere sahibim ve bütün gemilerim 10. seviyede ayrıca tüm premium gemilere de sahibim. Bu nedenle oyun çok daha keyifli oluyor. Sende başlayacak olursan aklında bulunsun tüm gemilerini en az 5. seviye yapana kadar oyunu bırakma, devam et çünkü oyun asıl o zaman başlıyor. Bu küçük dip notu da vermek istedim. ^^ :D Flying Dutchman filmde ki bir gemi miydi? anladım gemi dendiğimde benim aklıma tarihte kendine önemli yer edinmiş savaş gemileri geliyor ve bu gemilerin hem tarihini araştırıp okuyorum ve hemde filmleri varsa mutlaka izliyorum. Buarada bahsettiğin filme de mutlaka bakacağım. ^^

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

aslında oyun oynarken pek sabırlı olamıyorum. 80 pingle moba oynadım ben ya 30-50 arası nedir ki... :D belki oynasam sevebilirdim ama moba ve mmorpg'nin yerini tutamaz benim için. sıkılmak konusunda bu öneriyi vermeseydin muhtemelen başlasam 2 gün oynarım 3. gün bu ne yaa diye silerdim kendimi biliyorum çünkü. dipnot için teşekkür ederim ^^ bak tabii karayip korsanları çok güzel bir seridir.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

80 ping çok fazlaymış gerçekten çünkü o kadarlık bir gecikme moba için çok fazla ^^ tabii moba ve mmorpg hayranı olan birisi için world of warships oynamak çok daha farklı bir hissiyat olacaktır ama yinede denersen senin için farklı bir alternatif olacaktır :D ^^ aslında öneriyi vermeden önce bu dediğin aklıma geldi ama yinede öneriyi vermek istedim çünkü çokiyi biliyorum bu öneriyi vermeseydim sen bu oyunun sürekli olarak çok yavaş ilerleyeceğini, asla gelişemeyeceğini düşünecektin ve oyunu dediğin gibi 2 günde bırakacaktın ama ben öneriyi vererek senin başlangıçta yavaş gelişmenin normal olduğunu ama bunun geçici olduğunu ve gemilerin 5. seviye olduktan sonra oyunun çok daha eğlenceli hale geleceğini söylediğim için sen oyunu 2 günde bırakmak yerine oyunu oynamaya devam edip, tüm gemilerini 5. seviyeye çıkarmayı hedefleyeceksin çünkü 5. seviyeden sonra oyunun gerçekten güzelleşip güzelleşmediğini görmek isteyeceğinden adım gibi eminim ^^ tabii karayip korsanlarının tüm serisine mutlaka bakacağım, film önerisi içinde çok teşekkür ederim. ^^

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

tabii ki moba için 80 ping çok fazla bölgesel sunucular yüzünden. attığım skill 3-5 saniye geç gidiyor mesela... rica ederim. ^^

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Mobada hala daha ping durumu aynı mı? Ben oynayacak olsam bende mi 80 pingle oynarım? 3-5 saniye gerçekten çok ciddi bir gecikme oranı. Buarada bşyi farkettim, her seferinde yazdığım yorumlar roman gibi olmuş. Bilerek uzun yazmak için uğraşmıyordum ama buna rağmen yorumlarımın hepsi çok uzun olmuş. Okurken seni de yormuş olmalı. Bu konuda çok afedersin. ^^

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

Smite oynayacağım dersen hala öyle. LoL oynayacağım dersen 17-40 pingle oynarsın. yani oyuna göre değişiyor. eskiden LoL'de de yüksek pingler vardı sonradan sunucular açılınca ping sorunu düzeldi şu an 17-40 arası tabii ki artar ama internetinin kullanımına bağlı şekilde artar bir şey indirirsen 400'ü bile görebilirsin. hayır, beni rahatsız etmemişti sen söyleyince fark ettim hiçbir problem yok. oyun tartışması yapıyoruz şurada... ^^

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

O zaman Smite oynamak yerine LoL oynamak daha iyi olacak, 17-40 arası pingle rahat oynarım. Peki LoLde hangi sunucuyu seçmemi önerirsin? soru tuhaf gelmiş olabilir ama oyun hakkında hiçbir bilgim yok, sunucular nerede veya kaç tane farklı sunucusu var onu da bilmiyorum. ^^ Mesajlarımın uzunluğunun senin rahatsız etmemesine sevindim. Mesajları yazan ben olmama rağmen ben bile uzun olduğunu yeni farkettim buyüzden senin de yeni farketmiş olman çok normal. ^^

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

9 sunucu var. kuzey Amerika, batı Avrupa, Okyanusya, Rusya, Brezilya, Türkiye gibi hepsini yazmadım. senin TR sunucusunda hesap açman gerekiyor. diğer sunucularda biraz yüksek ping alırsın hem de oyuncuları daha iyi oyun sıkıcı bir hale gelir. yok, ciddi anlamda fark etmemiştim sorun yok benim için... ^^

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Anladım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. ^^ Ben Türkiye sunucusunda hesap açarak oyuna başlarım. İlk deneyimim nasıl olacak hiç bilmiyorum ama ben eğlenceli olacağına eminim. ^^ Oyuna başlarken ilk başta benden hero seçimi yapmamı isteyecek mi? veya sınıf mı seçmemi isteyecek? Eğer oyunda bu tarz şeyler varsa neyi seçmemi önerirsin? Çok soru sorduğumun farkındayım ama bilmediğim için öğrenmek istiyorum. ^^

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

rica ederim. LoL'de 150den fazla karakter var bunu bir mmorpg oyunu olarak düşünmemelisin. oyuna hangi karakterle başladığın önemli değil zaten ilk seferde botlarla oynayacaksın orada seçtiğin karakterler önemli değil. karakterleri satın alarak veya haftalık ücretsiz rotasyondan her oyun farklı karakter oynayabiliyorsun. yani sınıf seçme gibi bir olayın yok ^^ yok, estağfurullah ne demek. ^^

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Anladım sınıf seçme olayının olmaması başlangıçta hangi karakteri seçtiğimin önemsiz olması güzelmiş. Peki oyunda ilerledikçe ve ben yeni karakterleri açmak veya almak istesem bana öncelikle hangi karakterleri önerirsin? Onların güç durumları nasıl? Başlangıç oyuncusu için gerçek oyunculara karşı oynarken kullanmam gereken ilk karakter hangisi olmalı? Ve birde karakterleri oyunu oynayarak açmak mümkün mü? Bir sorum daha var. Karakter satın alırken tek tek mi alım yapmam gerekiyor yoksa karakterleri topluca alabileceğim karakter pack tarzı bir paket var mı? özellikle oyunun başlarında oyunun bana vereceği kaynaklar kısıtlı olacağından dolayı hatalı tercihlerde bulunmak istemiyorum. Bu nedenle biraz fazla soru soruyorum. ^^ Tüm sorularıma hiç üşenmeden cevap verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim. ^^ Buarada ben seni world of warshipse başlatmak isterken, sen beni LoL'e başlatıyorsun. :D :D ^^

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

rica ederim bildiğim sorularsa tabii ki yardımcı olmaya çalışırım. Mordekaiser, Volibear, Garen, Master Yi, Ashe başlangıç için güzel ve basit karakterler. oyunu biraz kavrayana kadar yapay zekada oynamanı öneririm. gerçek oyunculara karşı 15 lvldan sonra falan başlarsan daha iyi olur bence pratik açısından. evet, bütün karakterleri oyun oynayıp açabilirsin. level atladıkça mavi öz kazanma gibi bir olay var karakterleri bununla açıyoruz. bütün karakterleri açabilme şansın tabii ki var ama bunun için mavi özün yeterli olmaz dilersen para yatırarak RP ile yine açabilirsin. yeni açılan hesaplarda mavi öz sorunu olmuyor yeni oyuncular olduğunuz için Riot esnek davranıyor fazla fazla mavi öz kazanıyorsunuz hatalı tercih gibi bir şey olmaz yani. biraz öyle oldu sanırım evet ^^ tekrar rica ederim...

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Anladım o zaman 15 leveldan sonra gerçek oyunculara karşı oynamaya başlamak daha mantıklı olacak. Hemde 15 lvla kadar oyuna alışma sürecini de atlatmış olurum çünkü oyunda yeni oyuncu olacağım için oyunun mekaniklerine, dövüş dinamiklerine çok fazla hakim değilim. Oyuna para yatırarak RP ile karakterleri açma yöntemini kullanmak istiyorum. Peki sence kaç leveldan sonra oyuna para yatırmak daha mantıklı olur? Çünkü yeni oyuncu olduğumuz için oyunun bize daha cömert davrandığını söyledin. Bu durumda başlangıçta oyuna para yatırmalı mıyım yoksa şu lvldan sonra yatırsan daha mantıklı olur gibi bir önerin var mı? Bu bilgiler oyun içinde çok işime yarayacak. Gerçekten çok teşekkür ederim şimdiden. ^^

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

teşekkürler.🍬

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Rica ederim 😊

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

6

Cevap

• Retroskop1
    Retroskop1 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır , uzun zaman önce bıraktım oynamayı.

1
    1 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Bırakmakla iyi yapmışsınız, Oyunu çok değiştirmişler, Oyunun bu hali sadece bana mı tuhaf geldi bunu anlamak için bu soruyu sormuştum.

Yorumla
  • KnightsSword
    KnightsSword Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Hayır oynamıyorum bıraktım eskiden oynardım :D

1
    0 Yorumla
  • FelFire
    FelFire Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl
    Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Pubg Mobile oynamıyorum

0
    0 Yorumla
  • FiqHSHoT
    FiqHSHoT Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 24
    +1 yıl

Eskiden oynardım şimdi hayır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eşimle arada oynuyoruz.

1
    3 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Ne kadar zamandır oynuyorsunuz ve sizce oyunun şuanki hali mi daha güzel yoksa önceden daha güzeldi diyebiliyor musunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Güncellenmiş hali ile oynamadım ama baya karışmış. Eski hali daha güzeldi.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Kesinlikle bende aynı fikirdeyim, Pubg mobile bu hali ile oynanabilir bir oyun olmaktan çıkmış.

Yorumla
  • Everglow
    Everglow Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Oynamıyorum

1
    1 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Aslında oynamaman iyi çünkü oyunun şimdiki hali hoşuma gitmedi, peki oyunu ne zaman bıraktın? ya da hiç başlamadın mı? oyunu ben en son 3 yıl önce oynamıştım, 3 yıldır hiç oynamıyordum, 1 ay önce oyuna dönmek istedim, oyuna girdim ama oyun bambaşka bir hale gelmiş, benim bıraktığım oyunla şimdi oyunun hiçbir alakası yok gibi bşy olmuş.

Yorumla
  • aleeyynaa_
    aleeyynaa_ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır

1
    1 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Aslında oynamamakla iyi yapıyorsun çünkü oyunun önceki hali çok daha güzeldi. Bende 3 yıl aradan sonra oyuna dönmek istedim, Oyun çok farklı bir noktaya gelmiş. Bu hali ile oynanmaz.

Yorumla
  • kafkefsago
    kafkefsago Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 79%
    +1 yıl
    Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Bir aralar evet ama artık oynamıyorum

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > PUBG Mobile oynuyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

PUBG Mobile oynuyor musunuz? 75 cevap verildi
PUBG Mobile oynuyor musunuz? 57 cevap verildi
PUBG MOBILE oynayan var mı ? 5 cevap verildi
PUBG Mobile oynayanlar var mı? 10 cevap verildi
PUBG Mobile oynayanlar? 3 cevap verildi
PUBG Mobile oynayanlar? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨