Gamer Oyunlarda hiç trol takıldın mı? geistim Takip Et FenomenYoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Girdiğin oyunlarda hiç trol takıldın mı? Birilerini trollemek için farklı rollere büründün mü?Farklı maskeler taktığın oldu mu?Ben trol takılmadım hiç ama trolleyenlere denk geldim. Bir iki kez bende katılmıştım sadece ☾#trolledinmi#geistim Oyunlarda hiç trol takıldın mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle, özellikle mythic dungeonlarda arkadaşlarla, ki bu söylediğim arkadaşlar dünyada ilk 1k içerisindeler canimiz sıkıldığında saatlerce trolleyip gülebilyioruz discorda. Bazen ağladığımız oluyor gülmekten :D 1 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl evet, kazanacağımız oyunu bile takımdakine uyuz oldum diye trolledim. benim alacağım heroyu aldı yine trolledim. ben yapabiliyorum bu tarz şeyler. 1 2 Yorumla geistim +1 yıl Eğlenmeyi bilen nadir kişilerdensin. Herkes büyük bir ciddiyetle oynuyor sanırım oyunlarını Yorumla wildmoongirl +1 yıl sürekli ciddi oynamak yıpratıcı olabiliyor bazen yapmak lazım böyle şeyler. 🍬 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Hayır hayatta yapmam öyle bir şey oyunumu oynarım sonucu ne olursa olsun önemli olan kazanmak ya da kaybetmek değil önemli olan nasıl eğlendiğindir 1 2 Yorumla geistim +1 yıl Trollemek de eğlenceye dahil değil mi zaten? Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Hayır o zaman oyunu sadece kaybettirmek için oynarsın buna eğlence denmez oyunu sabote etmek denir Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl E-spor oyunlarında hayır. çünkü bana da yapılmasını istemem kazanmak için oynuyoruz fakat MMORPG oyunlarında çok yapmışlığım vardır :) 2 0 Yorumla
RanqFosteR Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Benim oyunlarimi cok kez trollediler 1-2kez bende yapayim dedim ban yedim 1 2 Yorumla geistim +1 yıl jhklgkhj Yorumla RanqFosteR +1 yıl Oyle valla ne uzulmustum ya daha onceki yorumdafa karsilastik sanirim cok asabi oluyorum oyunlarda maalesef surekli banlaniyorum Yorumla
CarbonBlack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sea of Thieves'de bir arkadaşı canından bezdirmiştim :DBazen ETS'de de troll takılıyorum, eğlenceli oluyor. 1 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Mobile Lehends oynarken kafamı bozduklarında nadiren troll durumları oldu 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tek tük oldu, bomba falan atıyordum bizimkilere 😂😂 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Arkadaş arasındaki oyunlarda yaptım çokça, 0 0 Yorumla
Süpürgesizcadı14 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Hayır, çok fazla oyun oynamıyorum 😊 1 0 Yorumla
Damien97 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ohoo lol'de tilt olduğum zaman çok yapmıştım 1 0 Yorumla
HumanKindness Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Hayır daha önce böyle bir şey hic yapmadım :) 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 413 cevap paylaştı. hayır gerek duymadım 1 0 Yorumla
thelucky98 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Gerçek para kaZanamıyorsam neden oynanayım ki 0 1 Yorumla geistim +1 yıl Hobisi olduğu için oynayanlar da var, her şey para değil Yorumla
En İyi Cevaplar