Gamer Wild Rift mi, Mobile Legends mı? Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor League of Legends : Wild Rift Mobile Legends : BANG BANG Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Wild Rift mi, Mobile Legends mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İkisini de oynamam ama oynayacak olsaydım bu öncelikle Dota, mobilde ise Mobile Legends olurdu. Lol'ü hiç sevmiyorum. 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mobile Legends 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mobile legends tabiki wild rifte alıskın olmadığım icin sevmemis olabilirim ben 1 0 Yorumla
Shithappen Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl MLBB iğrenç 1 3 Yorumla Everglow +1 yıl Ankette ML önde jdjdk Yorumla Shithappen +1 yıl Artık değil jdjs Yorumla Everglow +1 yıl Ehehe hdjdj yine de WR önde olmalıydı ML yi kim niye oynar jdjd Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mlbb bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkisini de oynamam ama oynayacak olsaydım bu öncelikle Dota, mobilde ise Mobile Legends olurdu. Lol'ü hiç sevmiyorum.
Mobile Legends
Mobile legends tabiki wild rifte alıskın olmadığım icin sevmemis olabilirim ben
MLBB iğrenç
Ankette ML önde jdjdk
Artık değil jdjs
Ehehe hdjdj yine de WR önde olmalıydı ML yi kim niye oynar jdjd
Mlbb bence