Mobile Legends
LoL Wild Rift
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Wild Rift daha yeni bir oyun ama çizimler tasarımlar LoL ü bile geçmiş durumda bence. ML nin karakterleri çok özgün değiller gibi geliyor. Tamam ne kadar değişik şeyler yapabilirler zor o kısmı evet ama ben LoL le gördüm bu yetenekleri ve karakterleri. Biraz dızlamış dersek yalan olmas :) .
Mobile Legends çok basit ve tek düze bir oyun. Basitleştirilmiş yapılıp bırakılmış bir oyun gibi geliyor bana. Oynanış ve mekanik açıdan Wild Rift bin basar diyorum.
basitleştirilmiş oynanış bakımından mobile leğen diyorum ben sen düşün. ki çoğu karakterleri LOL den esinlenmiş ve ufak değişikliklerle karşımıza çıkıyor.
Wa wa waaa
wa wa waaayld rifttt
Cevap
8Cevap
Wild Rift'i biraz inceledim de, çok daha iyi duruyor :D
Mobile Legends özenti bir oyun olup bir çok şeyi kopyalamasına rağmen hala başarısız ve pay to win sayılan oyunlardan. Arena of valor ve mobile legeends evet kıyaslanabilir ama LoL ile kıyaslanamaz. Çünkü taklitler ile asıllar arasında fark nettir. İyi olan orjinaldir.
Mobile legends çoğu herosunda wild ten çaldığı için.
Wildrift altyapısı zaten Mobile Legends'ten çok daha güçlü. O yüzden Wildrift!..
İki oyunu da oynayıp tatmış birisi olarak söylüyorum ki grafik açısından lol daha iyi. Wr'ı telefondan oynamıştım ve şampiyon detaylarını görebiliyorsun rahatça. Bunun dışında Lol'de Ahri'yi mainlemiştim zamanında ama mobili bana yavaş geldi maçın ilerleyişi bakımından. Mlbbye devam ettim onu bırakıp. Selena, Gusion, Ling, Xavier için duruyorum valla. Onlar da olmasa onu da silmiştim. Mekanik ve zorluk açısından hoşuma gidiyorlar
Ben lolu seviyorum. Üstelik karakterlerin hikayesi olmadı çok güzel. Favorim o.
Mbll her anlamiyla tirt geliyor wild rifte basladiktan sonra
Lol bu konuda daha onde
Wild rift i sevemedim. Mlbb diyorum
6 senelik lol oyuncusuyum çakma lol değil lol tabiki
LoL WR açık ara önde
Aga lol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?