Merhabalar, normal olarak çoğu kişiler sadece oyunun aksiyonuna kapılıp oynamaya bakarlar ama bazı kişiler de acaba şurada bir şey var mı ki, burada gizli bir şey var mı diye araştırırlar. Peki siz easter egg araştırıyor musunuz ve de bulduğunuz oluyor mu?
Oyunda görevde ya da serbest sekilde takılırken etrafa bakarken gözüme ilginç gelen yerleri gidip biraz daha yakından keşfediyorum ama hiç kendim easter egg bulmadım, denk gelmedi forumlarda, youtube da falan paylasınları biliyom sadece
Oyunla ilgili öyle genel olarak pek kolay görünmeyen, biraz araştırma sonucu bulunabilen şeyler. Mesela görseldeki şey aslında bir easter egg olarak kabul edebiliriz 😅. Kısacası oyunun gizemli parçası denilebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde ben aramam hayır :) ama bazen denk geliyorum bir Crysis 2 de asansörde dans eden Cell askerlerine bakmıştım çok güzeldi o da :D
Oyunda görevde ya da serbest sekilde takılırken etrafa bakarken gözüme ilginç gelen yerleri gidip biraz daha yakından keşfediyorum ama hiç kendim easter egg bulmadım, denk gelmedi
forumlarda, youtube da falan paylasınları biliyom sadece
evet, eğlenceli oluyor
Aynen öyle 😇
Özellikle ararım hatta oyunu bitirdikten sonra eastereggs diye aratıp bulamadıklarıma bakarım nsjshshj
Şöyle yüksek yer bulunca kendimi aşağı atıyorum ölüyoruz ama keyifli oluyor
Hayır aramam ama bulursam da şansa 😄
Ben sucsuz npcleri patakliyorum hobi olarak
Djdkdkd 😂😂, o genelde olur zaten 😅
Bin yil dusundukten sonra aklima geldi skyrimde kör adamın ustunden boş kitap cikiodu ironik
Ahahaha güzelmiş 🤣🤣, oblivionda da şöyle bir şey var 😅.
https://m.youtube.com/watch?v=AK26bXWrOvo
Genelde adam öldürüyom sadece agaa
o ne la
Oyunla ilgili öyle genel olarak pek kolay görünmeyen, biraz araştırma sonucu bulunabilen şeyler. Mesela görseldeki şey aslında bir easter egg olarak kabul edebiliriz 😅. Kısacası oyunun gizemli parçası denilebilir.