Valorant oyununda JETT karakteriSoru başlıkta, ulan madem kısmetim yok sevgilim olmuyor, maden JETT karakterini iyi oynuyorum bu kıza aşık olayım bari :D
Reis hesabi sattim zararina oyunu biraktim. d Ayrica asik olamiyosan sorun sende be reis gozluklu sarisin kostumlu siyah sac ve deha alman bi kere nasil asik olamazsin 🤤
Lan o çilliyi kiljoyla bir mi tutuyon. d resi valla bir mutant yapar onun dogasinin icine tukurur kiljoy haberin ola. d jetle kapisir ama haklisin, gerci fade geldi van kedisi Şu an gozdem o gibi ya. d
Abi raze ile okeye dörduncu olursun kavgalara cagirirsin onden gider ne biliyim piştiye eş olur ama gonul de woh yani. d fade begendim reis gozleri bile seni kendine cekiyo saclari filan reynaya baya disi bir aslan geldi. d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah'a şükür o kadar düşmedim henüz. 😇😇
reis bende killjoya aşığım be :d
Killjoya nasıl aşık oldun la :D O itici geliyor bana :S
Bu arada ekle oynarız: Hasan Merkit #TR1
Reis hesabi sattim zararina oyunu biraktim. d
Ayrica asik olamiyosan sorun sende be reis gozluklu sarisin kostumlu siyah sac ve deha alman bi kere nasil asik olamazsin 🤤
Valla gram aşık olmadım hatta spike bölgelerine sürekli sarma bomba atan karakter olduğu için nefret de ettim :D
Reis bu onu özel yapan şeylerden bir tanesi be. d
Yok be abiii. Jett varken Killjoy ne? Skye bile daha iyidir valla bak, kadın kaslı ve doğacı
Lan o çilliyi kiljoyla bir mi tutuyon. d resi valla bir mutant yapar onun dogasinin icine tukurur kiljoy haberin ola. d jetle kapisir ama haklisin, gerci fade geldi van kedisi Şu an gozdem o gibi ya. d
La Fade'ye mi bakıyorsun ciddi misin? :D La Fade'de ne buldun Türk olması dışında? Valla artık Raze dicen diye ödüm kopuyor
Abi raze ile okeye dörduncu olursun kavgalara cagirirsin onden gider ne biliyim piştiye eş olur ama gonul de woh yani. d fade begendim reis gozleri bile seni kendine cekiyo saclari filan reynaya baya disi bir aslan geldi. d
Yaa aşık değilde yakışıklı bulduğum olmuştu 😅
Kim meselaa
Uncharted 4 Nathan bir de resident evil ethan ama ses tonunu dkdbjdbd
Haklısın ikiside gayet yakışıklıymış ben düştüm :D
😅
Ciri