Selam dostlar. Oynadığımız oyunlar hepimizin hayatını bir şekilde etkilemektedirler. Bunlar sosyal olsun maddi olsun manevi olsun bir etkisi illaki vardır bize.Peki sizin hayatınızı nasıl etkiliyor ve etkilediği şekilden memnun musunuz?
Oyunlar hayatınızı nasıl etkiliyor ve memnun musunuz?
Sabır seviyem arttı. Kötü olacak ve olabilecek türlü türlü insanları tanışmış oluyorum. İnsanlara duygusal maddi manevi kilosuyla parasıyla hakaret eden onu üzmek için için elinden geleni yapan insanlar. Çok iyi oynayınca seni sunucudan banlayanlar (hileymişim ve ban kaldırma talebi gönderdim kaldırmadılar). Ve ben de intikam olarak esporcu mu olsam diye düşünüyorum.
Böyle kötü şeyler de yaşanabiliyor evet Hile değilken çok iyi oynadığından böyle tepkiler gelince ben sadece onların potansiyelinin az olduğunu insanların iyi oynadığını kabullenemediklerini görüyorum :) yapacak bir şey yok ağlayabilirler.
Evet memnunum beni mutsuz olduğum halde çok eğlendiriyor yeni aldığım klavye-mouse seti de buna yardımcı olmayı başardı gerçekten artık ezan okununca müziği durdurabiliyorum 😇
Counter-strike 1.6 da her bunny yapıp çatıya konduğum da arka taraftaki adama ateş edince çatıdan düşüp ölüyorlar paraşüt tuşuna basmak bile akıllarına gelmiyor 😄 çatıyı esir alanları hep ben alıyorum benden başkası gidip alamıyor bir türlü hem yardımcıyım hemde iyi bir oyuncuyum oyuncu olmayı seviyorum 😇
Olumsuz bir etkisi yok. Hatta oyunlardan tanıştığım bazı arkadaşlar bana çok şey kattı. Birisi ticari konuda, birisi oyun geliştirme konusunda... Olumsuz etkisi olan tek oyun var, o da cs:go olduğu için artık daha az oynuyorum.
Mobil Legends in hastasıyım. Profesyonel rafeale oyuncusuyum ve toplu halde saldırıya geçtiğimiz zaman Rafaelenin yetenekleri ortaya çikiyor. İnanılmaz bir karakter. Hem alan heal hem alan dondurma hemde alan yavaşlatma var. Savunma ve destek benden sorulur.
Olumlu etkiliyor genel olarak, oyun oynayınca kafam daha dingin, daha mutlu oluyorum ama tabi sağlık yönünden de çok oturduğum için belim ağrıyor bu gibi olumsuz etkileri de var. Ama memnunum yine de 😇
Bonjour! Yani arada zaman buldukça oynuyorum. Hayatımda yeri var yani. Keyifli vakit geçirtiyor kedinlikle. Bazı şeyleri unutmakta iyi iş çıkardığı kesin 🥲. ❤
oyun oynamak günlük stresten uzaklaştırabiliyor ama dozunu kaçırınca çok olumsuz etkileri oluyor. örneğin yapmam gereken işleri aksatıyor, toplumdan uzaklaştırıyor vs. her şeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler
Şimdiye kadar hiç şikayetim olmadı. Keyif alarak oynarım ve memnunum. Oyun oynarken başka bir şey duymam. Tembellik oluyor, öğünler kaçıyor. 😃 En olumlu etisiki de parmak kasları gelişiyor 😃