Gamer Valorant Fade karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz? uzgunvatandas Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben beğendim şahsen ama nerf yer gibi duruyor. yememe ihtimali de var kitleme sayısı düşük çünkü Valorant Fade karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Eğer dengeyi değiştirecek kadar güçlüyse öyle ya da böyle nerf yemesi lazım :) 0 0 Yorumla
öküzruhluponçik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl orta liglerde iş yapıyor ama yüksek elo bilmiyorum hocam bende orta olduğum için nerf yemez şimdilik gibi duruyo alınma sayısına göre düşükse buf bile gelebilir 0 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gecenin içinde pek çok şeyi kaybetmek...Mesela? 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valorant oynamıyorum 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Beğenmedim 🙄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eğer dengeyi değiştirecek kadar güçlüyse öyle ya da böyle nerf yemesi lazım :)
orta liglerde iş yapıyor ama yüksek elo bilmiyorum hocam bende orta olduğum için nerf yemez şimdilik gibi duruyo alınma sayısına göre düşükse buf bile gelebilir
Gecenin içinde pek çok şeyi kaybetmek...
Mesela?
Valorant oynamıyorum
Beğenmedim 🙄