Her gamerın hayalidir çeşitli skinlere sahip olmak ve bp'leri almak. Bunları alabilmenin tek yolu para yatırmak değil desem?
Ben oyunlara para yatırmaya pek sıcak bakmıyorum. Evet ileride para yatırabilirim ama şu an için onlara para vermek bana biraz saçma geliyordu. Geçtiğimiz günlerde renkli silahlara ve battle passa sahip olmanın tek yolunun para yatırmak olmadığını öğrendim. Buff programı sayesinde oyun oynadıkça buff puanı kazanıp bunları da valoranta yansıtabiliyoruz. Merak edenler için linki burada ☾
Bence bedava skin olayı hiç olmaz be. Çünkü beleşe geldiği için bir müddet sonra oyunu üreten firma çöker ve o oyun da firmayla beraber tarihin tozlu raflarına gömülür
Merhaba, O olay aslında tam da öyle olmuyor. Buff programında puan topluyor ve bahsi geçen kazandığınız puanları oynadığınız oyunun sanal para birimine dönüştürmeniz sonucu ücretsiz kaplama elde ediyorsunuz. Bu puanları kostüm alacak derecede biriktirmek ciddi anlamda zor ve uzun zaman alan bir süreç. Oyun firması bu süreç içerisinde durmadan yeni kaplamalar üretiyor ve beklemek istemeyen oyunculara sunuyor. Kısacası uzun vadede kazanan yine oyunu üreten firmalar oluyor.
Merhaba, Ciddi anlamda güzel bir program ancak regedit kayıtlarına girdiği binlerce komut yüzünden bilgisayarın stabil çalışmasını engellediğini fark ettiğimden beri kullanmama taraftarıyım. Unutmayın: Ücretsiz ürünlerin veya hizmetlerin, her zaman gizli bir bedeli vardır. Bahsedilen program için gizli bedel ise kişisel arama geçmişiniz veya bazı çok da özel olmayan bilgilerinizin reklam firmalarına pazarlanması ve kişiselleştirilmiş reklamlara dönüşmesidir. Program büyük ihtimalle sattığı verilerden karşıladığı ücretler ile bu hizmeti sağlayabiliyor. Işıkla kal...
Güven zor kazanılan bir olgudur hanımefendi. Siz ücret elde edemeyeceğiniz bir programın giderlerini cebinizden karşılayarak reklam yapar mısınız? Gizli ücretleri sakın unutmayın. Esenlikler diler müsaade isterim.