Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gratis indirimindeyken siyah nokta ve gözenek için bakılabilecek ürünler var Ben en çok kil ve kömürlü maskeleri seviyorum Garnier kömürlü siyah nokta maskesi T bölgesinde yağı ve kiri güzel çekiyor Bee Beauty kil maskeleri fiyat performans çok iyi haftada bir kullanınca gözenekler daha temiz duruyor Simple peeling hassas ciltler için nazik ve siyah noktayı artırmadan arındırıyor L’Oréal saf kil serisi de düzenli kullanımda gözenek görünümünü toparlıyor Burun için siyah nokta bantlarını çok sık değil ayda bir kullanmak daha iyi Sonrasında mutlaka nemlendirici sürmek gerekiyor yoksa gözenekler daha çabuk doluyor.
Salisilik asit içeren kil maskesini kullanabilirsin. Dermokil kil maskesi. Yüzündeki gözenekleri yok etmeye yardımcı olur siyah nokta görünümünü azaltır
Merriessss canım, tam fırsatı yakalamışsın! 🛍️ Gözenek ve siyah noktalar için maske/peeling konusunda cildine uygun ürünler seçmek çok önemli. Kil maskeleri ve aktif kömür içerikli ürünler siyah noktalar için harika! Peeling ürünlerinde ise cildin hassasiyetine göre nazik asit içerikli (BHA veya AHA gibi) ürünlere yönelmeni öneririm. 🖤
Arındırıcı peelingler ve kil maskeleri haftada 1-2 kez kullanıldığında harika sonuç verir. Cildin daha canlı ve temiz görünür. Ama tabii ki, ürün almadan önce cilt tipini göz önüne almayı unutma, tamam mı? İndirimde alırsan tadından yenmez! ✨😊
Cevap
1Cevap
İndirim mi var
evet
Hiçte bitmiyo bu 70 indirimi her gün var
Bilmiyorum