Mafia 2 bana göre oyun tarihinin en iyi oyunlarından biridir. Öyle ki kökeni 2010 yıllarına dayansa da hala aynı kalibrede oyun üretmekte zorlanıyorlar. Çünkü oyunun dinamiği, senaryosu ve görselliği damakta öyle tat bıraktı ki mafia 3 tam bir facia oldu. Ben dünya para verip almama rağmen biraz oynayıp bıraktım oyunu. Bana göre tekrar ikinci dünya savaşı sonrasına dönerlerse çok büyük başarı elde ederler.
Yine maalesef hangar 13 yapıyor, bakalım nasıl bir oyun çıkacak? Bir de cidden neden tüm seriden önce olan bir oyun yaparsınız ki, ortada Joe ve Vito ile ilgili bir gizlilik varken neden onu anlatmazsiniz? Onyargiliyim ama umarım beni yanıltır bu oyun
mafia 2 super cok seviyorum 3 baktim ama sevmedim
3'ü pek çok kişi sevmedi ve gerçekten videoları bile bana itici gelmişti ama oynamadım.
Cevap
6Cevap
Evet şans veririm
Mafia 2 çok güzeldi 3 ü oynama fırsatım olmadı ama umarım güzel iş yaparlar :D
Unreal Engine 5 motoru olursa bir nevi oynanabilir. Ama Gerçekten artık oyunlardan beklentim aşırı artı. Artık hikaye zenginliği de yetmiyor gibi.
Salieri'nin gençliğini oynasak efsane olur cidden
Salieri'nin yükselişiyle ilgili bi senaryosu olsa ya da direk onu oynasak harika olabilirdi.
Beklentim o yönde. Umarım öyle de olur.
öncesinin hatrına verilir
Hiç oynamadım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?