Selam dostlar. Bazen bir oyunu çok beğendiğimiz zaman, o oyun bitince belli bir dönem sonra biz de o oyunu tekrar oynama isteği ortaya çıkar. aynı oyunu defalarca da oynasak sıkılmayız. Herkesin böyle ilgi duyduğu bir oyun vardır diye düşünüyorum.Peki sizin tekrar tekrar oynayıp da sıkılmadığınız oyun hangisi?
Mario ya bende küçükken çok sarmıştım sonra NFS2 ye sonra da GTA vice city e çocukken full oynardım sonra önüme wolfteam,1.6 çıktı oynamaya başlayınca bırakamadım wolfteam 2013 senesinde sona erdi 1.6 sevdam devam etti ve hala devam etmekte en azından ona para yatırmam gerekmiyor oyuna girip adam vuruyorsun paran oluyor silahı güçlendirmene bile gerek kalmıyor her silahın gücü çelik yelek vs. her şey aynı oyunadığım oyunu seviyorum 😇
GTA5 içinde aynı şeyi söylemek isterdim ama ne yazık ki bilgisayarımın özellikleri yetmediği için oynayamıyorum 😄
Gta serisini bitirsem de yine oynarım. Ona bir kaç mod eklerdim. Keyifli oluyordu. Pc'de oynamayı özledim. PC alınca ilk iş gta v, world of tank ve mudrunner yeniden yüklemek olacak😃
Dying Light ı bayadır oynamıyorum bende çok efsane oyun :) Valheim de tabi ki ama abi öyle oyunlar söylemişin ki yani direkt benim de seçeceğim oyunlar hemen hemen bunlar olurdu zaten :)