Gamer Bitirdiğiniz bir oyunu tekrar oynar mısınız? ahmetişteknk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor eskiden oynayıp bitirdiğiniz bir oyunu sırf güzel diye tekrar oynar mısınız? Bitirdiğiniz bir oyunu tekrar oynar mısınız? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Evet genelde oynarım hemen olmasada bir dönem sonra. 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl evet, oyunu çok seviyorsam tekrar oynarım. 2 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Half life sayısız kez bitirdim ama yine oynarım. Yani evet oynarım 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 334 cevap paylaştı. oynadım ama zevk vermedı 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl farklı bir zorluk derecesinde oyuna tekrar girerim 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet arada yaparım 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 413 cevap paylaştı. bazılarını evet çünkü sarıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet genelde oynarım hemen olmasada bir dönem sonra.
evet, oyunu çok seviyorsam tekrar oynarım.
Half life sayısız kez bitirdim ama yine oynarım. Yani evet oynarım
Oynarım ki oynadım da
oynadım ama zevk vermedı
Cod serisi ve max payne serisi
farklı bir zorluk derecesinde oyuna tekrar girerim
Evet arada yaparım
bazılarını evet çünkü sarıyor
Oynamam sarmıyor
Oynamam kamks
Oyuna göre değişir