Gamer Mobile legends da ruby oynuyorum lol icin ne önerirsiniz? kiraimeko Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ruby bir savasci/tank karakter lolde ona en cok benzeyen karakteri oynamak istiyorum yardimci olur musunuz? Güncellemeler+1 yıl pc den oynayacagim league of legends yani wild rift degil Mobile legends da ruby oynuyorum lol icin ne önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Garen, Darius öneririm 0 0 Yorumla
Lim1Ox Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 89% +1 yıl çakmasını mı oynuyorsun yoksa orjinal olanı mı? bir soru soracağım 0 6 Yorumla kiraimeko +1 yıl ne anlamda sordun Yorumla Lim1Ox +1 yıl league of legends'in çıkardığı var ( wild rift ) bu oyun orjinal league of legends ile aynısı ama başka lol mobil oyunlar da var sen hangisini oynuyorsun Yorumla kiraimeko +1 yıl pc oynayacagim orjinal oyun Yorumla Lim1Ox +1 yıl hangi lane de oynuyacağını belirle ilk önce ondan sonra o lanenin en güçlü herolarını mainle Yorumla kiraimeko +1 yıl tesekkurler Yorumla Lim1Ox +1 yıl kanser olmacağın bir sezon diliyorum size. Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl PC oynamadım hiç şu an mobilini oynuyorum. Amon yin Johnson, helcurt 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Darius şeysi değil miydi o 0 0 Yorumla
SlimShady1010 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ben genelde dyroth, nana, alucard, lesley, miya oynuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Garen, Darius öneririm
çakmasını mı oynuyorsun yoksa orjinal olanı mı? bir soru soracağım
ne anlamda sordun
league of legends'in çıkardığı var ( wild rift ) bu oyun orjinal league of legends ile aynısı ama başka lol mobil oyunlar da var sen hangisini oynuyorsun
pc oynayacagim orjinal oyun
hangi lane de oynuyacağını belirle ilk önce ondan sonra o lanenin en güçlü herolarını mainle
tesekkurler
kanser olmacağın bir sezon diliyorum size.
PC oynamadım hiç şu an mobilini oynuyorum. Amon yin Johnson, helcurt
Darius şeysi değil miydi o
Ruby sjjdf hiç sevmem auuuuu
Ben genelde dyroth, nana, alucard, lesley, miya oynuyorum
Tüh be Wild rift olsaydı iyi olurdu
poppy olabilir
Ben tank oynarım sana ne lazim
Garen, Darius
Bunlar ne
Selena