İnternet & Teknoloji 1 ay Mobile legends oynayan? Hayal_hayal3 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Mobile legends oynayan? Mobile legends oynayan? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 1 ay moskov yin proydum özellikle yin ikisininde kostümü vardı 0 8 Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Moskov 💁🏻♀️ Yorumla erkansardagi 1 ay ama sinir hastası yapar insanı o oyun Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Evet ya sinir bozucu Yorumla erkansardagi 1 ay biz eskiden yurtta 5 kiş oynuyorduk saatlerce hiç lose almıyorduk çok iyi sarıyordu Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Burdan kuralım 5 li takım 😂 Yorumla erkansardagi 1 ay yo yo ben bıraktım şu an zaten istesemde oynayamam bu telefonla Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Hııım Yorumla erkansardagi 1 ay öyle yani 13 pro max bile kasıyorken 7 ile oynamam Yorumla
fnurll Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Geçen yaz oynuyordum bıraktım 0 2 Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Hangi heroyu Yorumla fnurll 1 ay Miya ile oynardım genelde Yorumla
Canim_Kendim_10 Takip Et Xper 5 Yaş: 99 1 ay tankla 2k macım var:) 0 10 Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Vuhu. d Yorumla Canim_Kendim_10 1 ay senın? Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Ben büyücü oynuyorum ya genelde 2-3 hesap değiştim Yorumla Canim_Kendim_10 1 ay hangısını? Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Change Yorumla Canim_Kendim_10 1 ay chan ıyıdır valeyle beraber oynamak hosuma gıdıyor Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Hiç beraber oynamadım 😀 Yorumla Canim_Kendim_10 1 ay ben belerık oynuyorum:D Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Belerik güzel Yorumla Canim_Kendim_10 1 ay ben sadece oyna oynuyorum takıntılı manyak bırı gıbı:D Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 840 cevap paylaştı. Oynamadım 0 0 Yorumla
Philophobia1 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 ay Benn 0 3 Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Hangi herooo Yorumla Philophobia1 1 ay Adc yim. Genelde hanabi Yorumla Hayal_hayal3 1 ay Bende büyücü change Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
moskov yin proydum özellikle yin ikisininde kostümü vardı
Moskov 💁🏻♀️
ama sinir hastası yapar insanı o oyun
Evet ya sinir bozucu
biz eskiden yurtta 5 kiş oynuyorduk saatlerce hiç lose almıyorduk çok iyi sarıyordu
Burdan kuralım 5 li takım 😂
yo yo ben bıraktım şu an zaten istesemde oynayamam bu telefonla
Hııım
öyle yani 13 pro max bile kasıyorken 7 ile oynamam
Geçen yaz oynuyordum bıraktım
Hangi heroyu
Miya ile oynardım genelde
tankla 2k macım var:)
Vuhu. d
senın?
Ben büyücü oynuyorum ya genelde 2-3 hesap değiştim
hangısını?