:D evet ama ya gerekli eğer bir termal alırsam bende yapayım bu yaz :) ama elime para geçerse sistemi satıp yenileyeceğim ya ondan da yapmayabilirim :D
Yapar abisi baktın olmuyor teknik bilgin varsa yavaşça tozunu süpürge ile cekiver işlemcinin üstündeki fan temiz olsun ki nefes alsın daha iyi soğusun 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Daha değil ama düşünüyorum
3 senedir yapmadım sırf üşendiğimden ama haklısın bu yaz bir el atmak lazım artık :D
Termal macun kaliteli olursa 6 ay dokunmana gerek yok.
sırf içini açmaya üşeniyorum eskiden bu kadar üşenmez yapardım ama :D nedense artık böyleyim
Ben takıntısılıyım böyle şeylere fan hızlandığında sinir olurum. Üşengeçlik bende de var. Tamir yaptığım için kendimi es geçemiyorum 😃
:D evet ama ya gerekli eğer bir termal alırsam bende yapayım bu yaz :) ama elime para geçerse sistemi satıp yenileyeceğim ya ondan da yapmayabilirim :D
Oyuncu değilde normal bilgisayarımın 1 ay önce ekran kartı ile işlemci termal macununu değiştim fanı söktüm temizledim
Ciğerler temiz 😃
Mis 😂
Bayram sonrası yapacam bakalım. Temizleme fırçası ve macun almam gerekıyor
Kaliteli macun isterseniz şunu öneririm;
https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-1QEQI16FS6
Eyvallah bro da ben hep Cooler master htk002 kullanıyorum ve baya baya memnunum
Bende öyle sürekli onu alıyordum. Değişik firmalar daha iddaalı bu konuda.
Artığın marka gerçekten çok kalıtelı ama agır yükte çalışan PC yok ve laptop kullanıyorum.
yatak örtüsü mü bu 3 ayda bi temizlicen yok oglum öyle bişi
Hahaha tamam apla 😃
Çoktaan yaptım.. Komple bütün parçalarını söküp iyi bir temizlik ve güzel bir ekran kartı alıp taktım.
2 seneye yaklaşıyor yapmam gerek ama garantiye yollamak gerek garantisi var bozmak istemem uğraşamam
Laptop ise pek önermem zaten. Garantiye gönderin.
Araba mı bu tamire götürelim?
Araçlarında motor yağ bakımı yapılmalıdır. Bilgisayarlarında bakım alması gereken yerleri var.
Ilk kez duyuyorum 🤭🤭
Artık öğrendin 😃
Öğrenmedim henüz duydum
Hahah peki 😃
Masaüstü kullanıyorum gerek yok
bir toz çıkmış ki sorma abooooov
Kendi kendine yapar o 😂😂😂😂
Yapmıyor benim pc 😃
Yapar abisi baktın olmuyor teknik bilgin varsa yavaşça tozunu süpürge ile cekiver işlemcinin üstündeki fan temiz olsun ki nefes alsın daha iyi soğusun 😂😂
Ben söküp takıyorum neyse ki 😃 90derece olan intel pc 50 dereceyi geçmiyor. Macun yenilenmeli 😃
Bilgisayara ara vereceğim
2 gün önce yaptım. :)
Yok yapmadım bı ara yaptırırım belki
Yeni alacağım.
Toplama pc mi?