Trollüğüne göre değişiyor. Tam olarak ne yaptığına bağlı. Eğlencesine diğerleriyle uğraşıyorsa- sözlü olarak sataşıyorsa abartmadan vs- bende katılırım. Ama smurf hesapsa ve çok iyi olmamasına rağmen diğerlerini linçleyerek troll takılıyorsa ayağını kaydırırım. Bazen de trollemek için takımda gelen erkeklere 'erkek misin gerçekten yoksa sesin küçük bir kız sesi gibi geldi mi bana' vs deniyorsa seve seve dahil olurum mesela ☾
Ne Gibi Troll Mesela Eğer ki Örnek Pubg Mobile de Kasıtlı yaralayip Kaldırır tekrar yaparsa Ayar eder beni dalga mı Geçiyor yani Bazen Bende takım Arkadaşı Yaraliyorum ama ben yaralayinca Kaldirmam Direk öldürürüm 😅
Cevap
9Cevap
umrumda olmuyor
Ben ciddi oynuyorsam sıkıntı :D tartışabiliriz oyunumu baltalamaya hakkı yok
Ben ciddiysem eğer o kişiye sinirlenip söverdim dlfndş ama bende troll girmişsem eğer birlikte takılırdık baya gülerdik. Çok yaşadım bunu
Onu ateşin önüne atıyorum hep. Onu kendime siper edip vurulmasına sebep olurum.
Ya da onu yüksek yerden atardım.
Sonrasında kudursun 😊
oyunu bozarım muhtemelen, oyun içerisinde trollemeye başlarsa ailesi ile münasebete girerim xd
Ban yiyecek kadar kötü şeyler söylüyorum haklı olarak. Valorant da son 4 5 ayda bir kaç tane 1 haftalık bandan sonra haftaya cumaya bitecek 2 haftalık ban kademesine geçtim kfkfkfkfk bu son olur umarım hesapta güzel skinlerim var.
umrumda olmuyor ben oyunuma devam ederim kjanjkds
Oyunu ciddiye almazsa çıkarım
anası bir şey yapamamış ben ne yapayım ki daha
Söverim, reportlarım.
ona eşlik ediyorum
Hiç iplemiyorum görmezden gelerek devam ediyorum
sikayeet
Sinirlenirim
Söylenip dururum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?