Online oynadığınız bir oyunda, oyun içerisinde saçma sapan davrananlara, size bulaşanlara, size engel olanlara, küfür edenlere tepkiniz ne olurdu, karşılığında ne gibi bir eylem gösterirsiniz?Siz de küfür mü edersiniz, bulaşır mısınız yoksa sadece reportlayıp oyununuza mı bakarsınız?arkadaş burada biraz sinirlenmiş :D
Oyun içerisinde size kötü davranılırsa ne yaparsınız?
Rastgele takımlarla eşleştiğimde nickim dolayısıyla cinsiyetim anlaşılmıyor. Çok saçma sapan insanlara denk gelebiliyorum bu nedenle. Mantıklı ve saygılı konuşulmadığı sürece cevap vermem. Çok fazla küfür ve hakaretten artık oyun oynamayacak duruma gelirsem mikrofonu açar, küfürsüz bir şekilde cevabı yapıştırır, tekrar da konuşmam.
Her duruma farklı bir tepki veririm. Küfredilirse küfretmemesini, devam ederse reportlayacağımı söylerim. Ki sesini de kapatırım. Oyunumu engelleyen, sürekli önüme geçen ve killerimi çalan kişilere de ne kadar sinirlensem de farklı sidelarda oynarım. Mesela o a'ya gidiyorsa ben c'ye giderim. Psikolojik olarak baskı kurup, moralimi bozuyorsa da laf sokarım. Duruma göre değişiyor ama dediğim gibi ☾
o an sakin kalmıyorum en son kızın teki laf söyledi diye sinirlerim gerildi terbiyelice saydırdım sustu xiskdjs oyunda saçma canım küfür edip saygısızca davranan ergen ergen hareket yapan insanların kafasını koparasım geliyor
Pek bir şey yapmıyorum. canım vasıfsız insanlarla uğraşmıyorum mute ve rep atıyorum. Eğer çok canım kavga etmek istersen cevap verip fişnekliyorum. Sosyal ortamda çok sazan canım var.
Yok ailevi değerleri katmam ben hiçbir oyunda böyle bir şey yapmam küfür ederek karşılık vermem "niye annemi kattın" "ben sana küfür ettim mi" "oyununa bak" gibi söylemler de bulunurum 😇
Bazen mutelerim say kapatirim. Bazen de maçı kaybetmelerini saglarim. Ama oynadigim e spor platformunda maçı satıp trollersem felan bana cok zarari oluyor. O yuzden muteliyorum ve say konusnalarini kapatiyorum. Bu sekilde daha iyi oynuyorum.
Kesinlikle öyle. Daha sonra nereden bulacak ki? 😃 Ölünce tekrar canlanma yoktu oynadığım oyunda. Bir daha çıkıp başka savaşa girmek gerek. Tabi farklı bir tank ile 😃