Ben GTA: San Andreas'tan Big Smoke'a uyuz oluyorum. Elime geçse duvara çarparım o derece uyuzum. Siz hangi oyun karakterine uyuzsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
şu an ki hislerime göre söyleyeceğim, 3-5 gündür arkadaşım PUBG çağırıyor ve giriyoruz. Oyun da Botlar o kadar saçma ki :) gerçek oyuncuların yapamayacağı şeyler yapabiliyorlar o kadar düzensiz ve değişik hareket edip duruyorlar ki vuramıyoruz. :D Geçen bir bot son 7 kişiye kadar kalmış, arkamdan gelmiş, ses seda hiç duyulmuyor. Sonra bir koşma sesi aldım, döndüm ve 2 taradı kafamı düştüm. :D Yerdeyken sıkıyor bu seferde vuramıyor, ıskalıyor delirdim dün :D
Cevap
20Cevap
Gta sanandreas big smoke ve Ryder
Assasin's Creed Brotherhood çatıdaki askerler ve bir de takip edilme görevlerindeki karakterler 😄
GTA 5'de Lester. Bir gülüşü var duyma 🙄 ağzının üzerine uçan tekme atasım geliyor.

Brucie Kibbutz
Uyuz olduğum bir karakter yok zaten çok oyun oynayan bir insan değilim
Ben şu an kingdom come deliverence deki kel komutana çok uyuz oldum 😡
Big Smoke ilk bölümlerde çok tatlı karakter bence ama sonradan ihaneti çok adiceydi ya...
Vaĺla işten dönünce direk. pc başına geçip valorant devam😅 kafa dağıtıyor en azindan
fail olduğum zamanlarda ben
Piclere yavşayıp pic olmayanların kalpleriyle oynayan tüm aşk oyuncusu kadın karakterler...
Fallout New Vegas Sezar
Bende bende gıcık oldum buna şimdi
Allahın belası Trevor 😂
resimdeki bide left 4 dead 2 den zoey
Tipine bak, uyuz olunmayacak gibi değil 😄😁
Gta 4'teki Vlad p*çi.
Rdr2/micah
Big Smoke Ve Katalina
Big Smoke
Ryder
Neon
Garen