Gamer Hangi oyun karakterine benziyorsunuz söyleyelim mi? FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor hangi oyun karakterine benziyorsunuz söyleyelim mi 😄🤔Bana eşlik edecek olan @wildmoongirl ablam 😇 Güncellemeler+1 yıl Eğlenceli amaçlı bir sorudur birebir benzetme imkansız alınmak gücenmek yok arkadaşlar 😄😇 Hangi oyun karakterine benziyorsunuz söyleyelim mi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Geralt of rivia 1 5 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl General Shepherd a benziyorsun 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Hiç benzetemedim alakası yok. orada geralt dururken :D FiqHSHoT +1 yıl Kanka profil de ruslara benziyorsun 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet kanka biliyorum :D FiqHSHoT +1 yıl 😄😄
niger Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Karakter olarak benzetebilirsin. Kime benzeteceksin merak ettim. Benim aklımda biri yok, en azından şu an gelmedi. 1 4 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Trevor Philips 😄 Yorumla niger +1 yıl Nssnsnsj neden <3 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Sevdiğin için 😄 Yorumla niger +1 yıl Evet sjsjs Yorumla
HardChoice Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Aaa bak bu hoşuma gitti işte. Söyleyin bakayım canlar @wildmoongirl @fiqhshot :) 2 9 Yorumla wildmoongirl +1 yıl seni Half life'dan Gordon Freeman'a benzettim. :D Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Ben daha çok Vladimir Makarov a benzettim 😄 Yorumla HardChoice +1 yıl Haydaaa ne yaptınız gençler? 😅 Yorumla wildmoongirl +1 yıl ikisi de mi olmadı ya? :D hem birebir benzetme yapmak imkansız amaaa :D Yorumla HardChoice +1 yıl @wildmoongirl bane 😅 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Vladimir makarov u beğenmedi adam 😄 Yorumla HardChoice +1 yıl Bana benzeyen birini bulacaksınız zannetmiştim 😅 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Benziyor işte 😄 Yorumla HardChoice +1 yıl Laağn 😅 Yorumla
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Şu sıra faith karakterini aşırı beğeniyorum, dağları deldik onunla :D 1 6 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Captain Price 😄 Yorumla Onuradr +1 yıl Faith kadın karakter, kaptan price onun yanında şansı yok 😃 dabancasını alır haberi olmaz 😃 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Tabi efendim 😄 Yorumla Onuradr +1 yıl Mirror egde oyna hemen 😃 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Bane 😄 Yorumla Onuradr +1 yıl O kim 😃 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 635 cevap paylaştı. Ben kendimi direk Jim hoppera benzetirim boy pos karakter tarzı olarak ama oyundan hiç karakter dusunmemistim 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Soap MacTavish 😄 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur. Çok merak ettim 😄 1 8 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Gözlüğü takmasan Giovanni Auditore da Firenze ye benzeyeceksin gibi 😄🤔 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl O karakterin resmi tekrardan elden geçmesi lazim 😄😄 Yorumla wildmoongirl +1 yıl Resident Evil'dan Karl Heisenberg diyorum. :D Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Bak bu iyiymiş 😄😄Arthur Morgan saçlı hali nasıl? 😄Oynarken hep öyle bırakırdım onu😄 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl ya da John Marston Yorumla wildmoongirl +1 yıl hayır, seni Heisenberg yaptım bir kere geri dönüşü yok. :D Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl @wildmoongirl oldu bir kere. İtirazım yok artık Heisenberg diyince aklım Walter White 'a gitti 😄😄 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Olur merak ettim :) 2 2 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Victor Reznov 😄 Yorumla KnightsSword +1 yıl Thanks Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl E hadi gönder gelsin 👀 1 3 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Arena of Valor dan Amily 😄 Yorumla BiBusesin +1 yıl Ahaha😂 olur aovdan hepsi olur Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄 Yorumla
Küfürtanrısı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Biraz zor olcak senin icin ama dene 1 2 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl LoL deki Yasuo 😄 Yorumla Küfürtanrısı +1 yıl Olabilir 🤔 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kadın niye dantelli külotlu çorap giymiş? 1 2 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Canı istemiştir 😄 Yorumla ekin3241 +1 yıl Dizisinde +18 sahneler olduğu içindir Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Söyle reyis 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Tommy Vercetti 😇 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Buyrun söyleyin 1 5 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl COD Vanguard Polina Petrova 😄 Yorumla ZEYNEPPZM +1 yıl 😃 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Güzel mi 😄 Yorumla ZEYNEPPZM +1 yıl Eh işte. Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Sen daha güzelsin 😇 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl olurr 1 3 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl LoL deki Caitlyn 😇 Yorumla Coraline-0 +1 yıl Teşekkür ederimm sevdim😂 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😇 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Merak ettim. Söyle 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl AC serisinden Connor Kenway 😇 Yorumla
duygulicious Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl olur söyle 1 4 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Arena of Valor Butterfly e benziyorsun en sevdiğim karakterdir bu arada 😊 Yorumla duygulicious +1 yıl baktim simdi cok guzelmis tesekkur ederimm☺️ Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😇 Yorumla wildmoongirl +1 yıl LoL'den Lux ^^ Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Olur 🧚♀️ 1 6 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl LoL deki Fiora 😇 Yorumla AgresifKızıl +1 yıl Hiç bilmiyorum :D Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Google dan bak 😄😇 Yorumla AgresifKızıl +1 yıl Ooooo 🤭 hırslı savaşcı ihtiraslı buuu tam benlikkkmiş 💯 👏 aferin aferinnn 😅 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄😇 Yorumla wildmoongirl +1 yıl LoL'den Miss Fortune diyorum. :D Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Söyleyebilirsin. 1 3 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Daniel Take Yatsu 😄 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Call Of Duty diyorsun 😀 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Aynen 😄 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tabi ki 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl COD Black Ops daki Woods 😄 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Söyle 1 8 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Lol deki Katarina 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben o oyunları oynamadım hiç anlamam, nasıl bir şeye benziyor sjsj Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Google dan bak görürsün 😄😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl www.google.com/search Yorumla Edameda06 +1 yıl www.google.com/search bu mu Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Evet 😄 güzel değil mi abla 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Güzelmiş sağol 😌 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😇 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tabii 1 3 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl AC2 Teodora Contanto 😄 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Uzak değil 😂 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Söyle bakalım gamer 1 11 Yorumla wildmoongirl +1 yıl Detroit become human'dan Markus. :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah saglam arkadas :) Yorumla wildmoongirl +1 yıl evet, hem de çok sağlam. :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O yüzden 4. Karakter falan 😂 özelliklerini pek bilmem ama Yorumla wildmoongirl +1 yıl muhteşem şekilde insaflı, cesur, lider bir karakter Markus. :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ev hizmetçisiymiş bu 😂😂 Yorumla wildmoongirl +1 yıl oyunun son bölümlerini oynamalısın mutlaka karakter hizmetten devrimciliğe geçiyor. ^^ Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Merak ettım bu karakteri Yorumla FiqHSHoT +1 yıl COD MW2 Ghost 😄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah gamer simon iyidir severiz. Karaktersiniz biri öldürüyor ama olsundu 😂 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄😇 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl söyle :) 1 2 Yorumla wildmoongirl +1 yıl Mortal Kombat Mileena. ^^ Yorumla FiqHSHoT +1 yıl LoL deki Lux 😇 Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla wildmoongirl +1 yıl Final fantasy'den Tifa Lockhart. ^^ Yorumla FiqHSHoT +1 yıl PUBG Mobile Sara Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olur.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl söyle 1 2 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Lol deki Akali 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ✌🏻 Yorumla
BebiJehope Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Söyle 😊 1 2 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Valorant daki Jett Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄 Yorumla
Haki-yineyeniden Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Söyle baken 1 3 Yorumla wildmoongirl +1 yıl Sonya Blade. ^^ Yorumla Haki-yineyeniden +1 yıl @wildmoongirl oo efsane😎me like Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Bende Sonya Blade diyeyim bari 😄 Yorumla
Nillperii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Tabi ki 1 4 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl NFS2 deki kadına az çok benziyorsun 😄 Yorumla wildmoongirl +1 yıl Last of us'dan Ellie. :D Yorumla Nillperii +1 yıl İkisine de benzetemedim kendimi😃 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Eğlence amaçlı soru zaten alınmak yok 😄 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olur söyleyebilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Geralt of rivia
General Shepherd a benziyorsun 😄
Hiç benzetemedim alakası yok. orada geralt dururken :D
Kanka profil de ruslara benziyorsun 😄
Evet kanka biliyorum :D
😄😄
Karakter olarak benzetebilirsin. Kime benzeteceksin merak ettim. Benim aklımda biri yok, en azından şu an gelmedi.
Trevor Philips 😄
Nssnsnsj neden <3
Sevdiğin için 😄
Evet sjsjs
Aaa bak bu hoşuma gitti işte. Söyleyin bakayım canlar @wildmoongirl @fiqhshot :)
seni Half life'dan Gordon Freeman'a benzettim. :D
Ben daha çok Vladimir Makarov a benzettim 😄
Haydaaa ne yaptınız gençler? 😅
ikisi de mi olmadı ya? :D hem birebir benzetme yapmak imkansız amaaa :D
@wildmoongirl bane 😅
Vladimir makarov u beğenmedi adam 😄
Bana benzeyen birini bulacaksınız zannetmiştim 😅
Benziyor işte 😄
Laağn 😅
Şu sıra faith karakterini aşırı beğeniyorum, dağları deldik onunla :D
Captain Price 😄
Faith kadın karakter, kaptan price onun yanında şansı yok 😃 dabancasını alır haberi olmaz 😃
Tabi efendim 😄
Mirror egde oyna hemen 😃
Bane 😄
O kim 😃
Ben kendimi direk Jim hoppera benzetirim boy pos karakter tarzı olarak ama oyundan hiç karakter dusunmemistim
Soap MacTavish 😄
Olur. Çok merak ettim 😄
Gözlüğü takmasan Giovanni Auditore da Firenze ye benzeyeceksin gibi 😄🤔
O karakterin resmi tekrardan elden geçmesi lazim 😄😄
Resident Evil'dan Karl Heisenberg diyorum. :D
😄
Bak bu iyiymiş 😄😄
Arthur Morgan saçlı hali nasıl? 😄
Oynarken hep öyle bırakırdım onu😄
ya da John Marston
hayır, seni Heisenberg yaptım bir kere geri dönüşü yok. :D
@wildmoongirl oldu bir kere. İtirazım yok artık
Heisenberg diyince aklım Walter White 'a gitti 😄😄
Olur merak ettim :)
Victor Reznov 😄
Thanks
E hadi gönder gelsin 👀
Arena of Valor dan Amily 😄
Ahaha😂 olur aovdan hepsi olur
😄
Biraz zor olcak senin icin ama dene
LoL deki Yasuo 😄
Olabilir 🤔
kadın niye dantelli külotlu çorap giymiş?
Canı istemiştir 😄
Dizisinde +18 sahneler olduğu içindir
Söyle reyis
Tommy Vercetti 😇
Buyrun söyleyin
COD Vanguard Polina Petrova 😄
😃
Güzel mi 😄
Eh işte.
Sen daha güzelsin 😇
olurr
LoL deki Caitlyn 😇
Teşekkür ederimm sevdim😂
😇
Merak ettim. Söyle
AC serisinden Connor Kenway 😇
olur söyle
Arena of Valor Butterfly e benziyorsun en sevdiğim karakterdir bu arada 😊
baktim simdi cok guzelmis tesekkur ederimm☺️
😇
LoL'den Lux ^^
Olur 🧚♀️
LoL deki Fiora 😇
Hiç bilmiyorum :D
Google dan bak 😄😇
Ooooo 🤭 hırslı savaşcı ihtiraslı buuu tam benlikkkmiş 💯 👏 aferin aferinnn 😅
😄😇
LoL'den Miss Fortune diyorum. :D
Söyleyebilirsin.
Daniel Take Yatsu 😄
Call Of Duty diyorsun 😀
Aynen 😄
Tabi ki
COD Black Ops daki Woods 😄
Söyle
Lol deki Katarina 😄
Ben o oyunları oynamadım hiç anlamam, nasıl bir şeye benziyor sjsj
Google dan bak görürsün 😄😄
www.google.com/search
www.google.com/search bu mu
Evet 😄 güzel değil mi abla 😄
Güzelmiş sağol 😌
😇
Tabii
AC2 Teodora Contanto 😄
Uzak değil 😂
😄
Söyle bakalım gamer
Detroit become human'dan Markus. :D
Eyvallah saglam arkadas :)
evet, hem de çok sağlam. :D
O yüzden 4. Karakter falan 😂 özelliklerini pek bilmem ama
muhteşem şekilde insaflı, cesur, lider bir karakter Markus. :D
Ev hizmetçisiymiş bu 😂😂
oyunun son bölümlerini oynamalısın mutlaka karakter hizmetten devrimciliğe geçiyor. ^^
Merak ettım bu karakteri
COD MW2 Ghost 😄
Eyvallah gamer simon iyidir severiz. Karaktersiniz biri öldürüyor ama olsundu 😂
😄😇
söyle :)
Mortal Kombat Mileena. ^^
LoL deki Lux 😇
Söyle
Final fantasy'den Tifa Lockhart. ^^
PUBG Mobile Sara
Olur..
söyle