Siz ne tarz müzikler dinliyorsunuz? Oynayışınızı etkiliyor mu?

Hemde çok etkiliyor müzik uyumu ile adam vurmak şarkının tam gelişine göre vuruşu yapmak inanılmaz zevk veriyor bana
Model - Pembe mezarlık, Phantogram - Black out days, Jetta - I'd love to change the world, Kordhell - Live another Day, Playa Phonk - Phonky town gibi bir çok yabancı müzik dinlediğim de hem heyecanlı hemde vuruşu yapınca çok iyi bir rahatlık geliyor içime
Türkçe dinlediğim tek şarkı da Pembe mezarlık değil tabi ki 😄 eypio günah benim kime de güzel vuruşlarım oluyor 2015 deki gibi 🥲
Evet Aynen dediğin gibi abi :D efkarlandığım da daha bir farklı oynuyorum :D :D
bazen ama beni coşturan müziklerde falan da uçuyoruz yani :D
Bizde uçuyorduk ama kanatlarımızdan vurdular 😀
:D :D yakalım

örnek olarak:
https://www.youtube.com/embed/05Rk_RGC5VsValla ortamına ve yaptığım göreve göre değişiyor. Çok gergin bir görevse mesela nedense böyle hard rock falan dinleyesim gelirken , sakin ama heyecan dolu bir görevde daha çok pop tarzı dinleyesim geliyor. Birde tek bu durum oyun içinde değil ayrıyetten gerçek hayatta da modumun durumuna göre değişiyor. Müzik benim için bir hayat biçimi ve her tür dinlemeyi seviyorum. Gta dan bilirsin :D
Bilirim 😀
:D
Cevap
15Cevap
Evet etkiliyor tabi ki
Cs tarzi oyunda dinlenmez ama lol tarzı oyunda presiz girersem dinlerim
Cs oynarken dinliyorum ben :D
Oyun türüne göre müzik seçmek çok hoşuma gidiyor her oyun için ayrı parçam var listede neredeyse yahu. :D :D :D
evet etkiliyor
aslında genellikle oyunun kendi müziklerini dinlerim
fakat bir araba yarışı oyununda arka planda yabancı müzik dinlemem oyuna olan konsantremi yükseltiyor
Tabii ki etkiliyor. Özellikle " Epic Soundtrack " olarak şarkı açarsam, gaza gelip daha fazla kill vs. alıyorum. :D
Evet etkisi oluyor bazen bazen de oyunda ki en ufak ayrıntı sesleri duyamayınca kaybediyorum
Elbette etkiler. Rock/Heavy Metal dinledim mi enerji, konsantrasyon, azim, güç, denge tavan.
Hayır, oyun oynarken ki modum daha çok etkili oynayışımda.
Tabiki hoşuma giden şeyler daha iyi oynamamı sağlıyordu
Oyun oynarken müzik dinlemem
Oyun oynarken müzik dinlemiyorum
benim nedense dikkatimi dağıtıyor müzik
genelde konsantremi bozar..
o yüzden dinlemem..
En sevdim sey oyun oynarken müzik dinlemek
Evet bozar
Denemedim
evet etkiler
Evet etkiler
Etkiler