Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Müzik dinlemek, birçok aktivite yaparken size eşlik edebilir. Bunlardan birisi de oyunlar. Oyun oynarken dinlenen şarkılar genelde yapımcı firmalar tarafından oyuna eklenen müzikler olur ama bazı oyuncular kendi istedikleri bazı müzikleri de oyunun arkasına açarlar ve oyunu o şekilde oynarlar. Bunun oyuncu performansına etki ettiğini söyleyen kişi sayısı çok olsa da katılmayanlar da bulunuyor. Peki sizce Oyun oynarken müzik dinlemek oyun performansına etki eder mi?#Mario #Mario45 #GamerMario #Müzik
Evet dinlenen müzikler oyuncu performansını etkiler
Hayır dinlene müzikler oyuncu performansına etki etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oyun oynarken müzik dinlemek oyun performansınızı etkiler mi?
Oyun oynadığım zamanlarda çok fazla müzik dinlerdim. Bence oyun oynarken müzik dinlemek bi başka eğlenceli oluyor ve dinlediğin şarkıya göre oyun içi performansın artıyor. Ayrıca insan müzik dinlerken daha az sinirleniyor bunu fark etmiştim ben
Şimdi Ets, gibi bir simülasyon oyunu oynuyorsam, atarım şarkıları, açarım radyoyu, Müslüm, Orhan, Ferdi vs. İnceden dinleye dinleye akarım. Oyuna aktaramıyorsam oyunları alttan inceden çalar.
Ses kasmam gereken bir oyun oynuyorsam, korku oyunları, online oyunlar falan müzik susar.
Savaş oyunlarında falan genelde silahın sesini baskılamayacak müzikleri alttan dinlerim. Diğer türler de duruma göre keyfim yerindeyse açarım müziği oynarım. İster istemez etkisi oluyor. 🙂🙂
Oyunların kendi müzikleri çok iyi olmuyor. En azından benim oynadığım oyunların. Kendi sevdiğim müzikleri açıp oynamak daha iyi hissettiriyor bana. Oyunun sesleri yeterli, müziklerini açmak güzel değil :). Performansa da etkisi olduğunu düşünüyorum ama kötüde etkileyebilir, iyide etkileyebilir.
Evet fazlasıyla etkiliyor ve iyi bir havaya da sokuyor, oyun oynarken müzik dinlemek acayip bir hava katıyor ve performansında ötesinde oluyorsun
Hatırlıyorum da bir keresinde Zula oyununda rekabetçi girmiştim herkes ölmüştü tek ben kaldım takımda ve karşı takımı tek bir yerde durarak hepsini öldürüp maçı kazanmıştık 😎
Lol gibi oyunlarda etkiliyor ssleri duyamayabiliyorsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dinlemem oyuna konsantre olamam FIFA Mobile hic oynadinmi. Super Lig maclarini. acmak. zormu Yoksa oyun zorluk. modu ayarlanmis herkes basarili olsun diyemi