Oyunlar bana yaratıcı düşünce kattı ve sabretmeyi öğretti. Size ne kattı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Strateji, onurlu bir oyuncu olmayı nişancılığı, sabırlı olmayı, ağlamayı, müzik uyumunu oyunlardan çok şey öğrendim bir gün Allah korusun savaş çıkarsa hazır oldayım yani her türlü giderim ya öleceğim ya kalacağım kaderim kötü yazılmış zaten en azından gider şerefimle ölürüm ülkem için ölürüm 😇
Hayal gücümün genişlemesini sağladı. Hayatın farklı perspektiflerine bakmayı öğretti. İnsanların olaylar karşısında çok çabuk değişebileceğini, sinirlendiğinde kendine hakim olamadığını ve bir oyun için bile kalp kırmaktan çekinmeyenlerin olduğunu öğretti. Aynı zamanda ufkumu açtı ve umut verdi hayallerim konusunda ☾
Cevap
14Cevap
Mutlu oluyorum, oyunlar bana yalnızlıktan ve bu saçma anlamsız dünyadan sıyrılıp geçici bir amaç katıyor
Sabretmeyi, stratejik bir şekilde ilerlemeyi, planlı bir şekilde yol izlemeyi kattı. Daha pratik çözümler bulabiliyorum bir çok konuda.
Oyunlar bana ne kattı dil ögrendim biraz kendi çabalarımla yarı ingilizceye sahibim
Tabi yaratıcılığı ve analitik düşünmeyi baya geliştirebiliyor hatta refleksleri bile :D bir çok şey kattı diyebilirim ama aynı zamanda aldı da :D
Kulaklarım iyi duyuyor ses kasmaktan herhalde :D atışlarım da kusursuza yakındır
Oyunnlar hep zamanımı aldı ama oynamaya devam halen
Stresimi alıyor arkadaşlarla makara yapınca oyun oynarken daha keyifli. :D
İngilizce oyunlar sayesinde daha çok İngilizcem gelişti
Güzel ve kötü anılar kattı. Oradaki tanıdığım kişiler için..
Halen beni daha anlayamamış bir bebee🤠
https://youtu.be/JIO9WevEOtAbeni heveslendirip kendi oyunlarımı tasarımlamama bir kaynak oldu
Hiç oyun oynadın mı diye sorsana 😀
Hicbisey oyun oynamayı pek sevmiyorum
oyun oynarken mutluluk kattı denilebilir
hayalgücü karakterlere aşık olmak
Öfke kontrolü ve konsantrasyon
farklı bakış açıları..
görmeyi..
program geliştirirken hayal gücümü geliştirdi
Refleks olabilir 😅
yaratıcı olmayı
E sporculuk
Sinir hırs sjdj