Gamer Assassin's Creed Brotherhood oyununda en sinir olduğunuz görev neydi? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Assasin's Creed Brotherhood oyununda en sinir olduğunuz görev neydi 🤔Şu takip etme görevleri 😤 Assassin's Creed Brotherhood oyununda en sinir olduğunuz görev neydi? Cevapla Oyun Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Michelle'yi takip etmeye dair bir görev vardı 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl O kadar oyun satın alıyorumki oynadığım oyunun görevlerini bile çabuk unutuyorum :)) 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Michelle'yi takip etmeye dair bir görev vardı sanırım o oynamayalı çok uzun zaman oldu 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç oynamadım desem. Assasin Creed Revenation ve Black Flag'i oynadım sadece. Onlarda da yarıya kadar. Hiç Assasin serisi bitirmek nasip olmadı. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Merak edıyorum su oyunu. Tarzı bana göre degıl ama deneyecem mutlaka 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Assasins creed 1de son bölümlere doğru kare bir mekanm var o görev yeminlen klavye kırdırtır. 1 0 Yorumla
kairaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İlk başlarda düşmanı topla vurma görevi vardı 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl O en kolayı 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Michelle'yi takip etmeye dair bir görev vardı
O kadar oyun satın alıyorumki oynadığım oyunun görevlerini bile çabuk unutuyorum :))
Michelle'yi takip etmeye dair bir görev vardı sanırım o oynamayalı çok uzun zaman oldu
Hiç oynamadım desem. Assasin Creed Revenation ve Black Flag'i oynadım sadece. Onlarda da yarıya kadar. Hiç Assasin serisi bitirmek nasip olmadı.
Merak edıyorum su oyunu. Tarzı bana göre degıl ama deneyecem mutlaka
Assasins creed 1de son bölümlere doğru kare bir mekanm var o görev yeminlen klavye kırdırtır.
İlk başlarda düşmanı topla vurma görevi vardı
O en kolayı 😄