Activision'ın 2022 raporuna göre, Call of Duty oyunlarındaki aktif oyuncu sayısı 50 milyon kadar azaldı. Bununla birlikte, Activision yakın zamanda Warzone 2'yi duyurdu ve bu oyuncu kaybını telafi edip edemeyeceğini hep birlikte göreceğiz.Peki gelelim asıl soruya, sizi kaybeden bir oyun oldu mu hiç? Olduysa, sizi küstüren bu oyun hangisi?
Call of Duty, bir yılda 50 milyon oyuncu kaybetti! Sizi kaybeden oyun oldu mu?
bir çok oyun öyle ya da böyle oyuncularını kaybeder getirilen herhangi bir özellik, özellikler zaman içerisinde oyuncuların canına tak eder oynamazlar :) her oyun genelde kendi orijinalliğini bozup aşırı yeniliğe kaçtığından çok oyuncu kaybederler çok az oyun bunu başarabilir. o büyük yeniliği değişikliği oyuncuların sevmesini, beğenmesini sağlamak kolay değildir. 50 milyon oyuncu kaybını geri toplamak çok aşırı zor bana kalırsa 50 milyon büyük sayı yeni oyunlarıyla kısa süreliğine de çekseler o oyuncu sayısını aktif olarak yakalayamaz uzun sürede bence
1. Olarak Wolfteam oyuna para yatırıp silah karakter vs. Almaya para ile kazan gibi bir şeye dönüştü güçlü bir adamı normal silahla bile alınamıyor artık
2. Olarak Zula o da aynı şekilde Wolfteam a dönüştü bir de oyunda hileler artmaya başladı gitgide bende 5lik silah var adam da levelsiz silah tak diye vuruyor beni imkansız derecesin de hemde
3. Olarak PUBG mobile bu hileler yüzünden bıraktım adam beni duvara ateş ederek nasıl aldı en merak ettiğim konuydu
Bu kadar beni kendinden soğutan oyunlar bunlar bende artık 1.6 oynuyorum en azından o para için kendini değişmedi 😇
Bazı güncellemelerde tüm haritayı silersen sen firma olarak bak bakalım oynuyor muyuz?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Haklılar valla böyle kasan sinir krizi geçirten başka bir oyun daha yoktur. O kadar kişi gitmiş madem biz hale neden akıcı bir maç atamıyoruz Allah aşkına?