Genellikle hemcinslerim sevgilisinin oyunlara düşkün olmasından şikayetçi olabiliyor. Sevgilim benimle konuşmak yerine oyun oynuyor gibi örnekleri çok fazla. İlgisizlik, geç cevaplar, uyku düzenleri yüzünden isyan edilir ajkdsnjdkfş
Sizce gamer erkekler duygusal ilişkilerinde ilgisiz midir? Gamer bir erkekle aşk yaşamak zor mudur? hiç kıskanılmadınız. 😒
Ben Gamer bir erkeğim ama o kadar bağımlı değilim 2 saat falan kalırım oyunda sonra da çıkarım ama hikayeli bir oyun ise o zaman 5 saat idealimdir
Bir de ben bedensel engelliyim evden çıkamıyorum çıkıyorum aslında ama işte ben bir tek yukarıdaki gezi yerine gelenleri izleyen biriyim hiçkimseyle gidip görmedim bile orayı ne bir kız arkadaşım ne erkek arkadaşım liseden hiç ziyarete gelen yok artık zamanı geldi bence Ekpss sonucu ile atanırsam memurum atanamzsam milli sporcu olma yoluna imzamı atıyorum evde kaldığım yeter bu kadar herkesi izleyip kıskanmaktan bıktım 😔
Aslında ilgisiz değiliz, oyunlar insanı başka bir dünyaya götürdüğü için gerçeklikten kopuyoruz ve zamanı vs. unutuyoruz. Böyle olunca mesajlara geç cevap verme gibi bir olay oluyor ama şöyle de bir olay var aslında, yani birisi ile hep 7/24 konuşulmuyor maalesef çünkü konu olmuyor. Saçmalıklar falan başlıyor konu aç konuşalım gibi muhabbetler dönmeye başlıyor. Bu yüzden biraz ilgili ama yavaş yavas konuşmak daha güzel bence. Sonuç olarak her dakika başı zaten konuşulmaz bir süre sonra. Suçlu yani oyunlar değil bazı zamanlarda. Ve bu arada kız da gamer olsun beraber oyun oynasınlar 😂. Gayet güzel olur bence dkdkdk
Bilemiyorum :D zamanında bir flörtümle telefonda görüşürken şöyleydim telefon kulaklığının biri sol kulağıma takılıydı üsten de kulaklığı takmıştım yine sol tarafı az geriye kaydırarak falan :) bence kolay değildir ama karşıda kini ne derecede önemsediğin ve ne kadar tahammülün olduğuna göre değişir derim bir seçeneğim olsa kendim için oyun oynayan birisiyle olmasını isterdim :) bende oynuyorum neden bundan sonra o hikayeleri o maceraları o savaşları birlikte yaşamayalım o insanla :) oyunda öldürüp sinir eder dururdum herhalde :D
onları bilmeyruuum :) her türlü ona da zaman ayırırdım illa ki yani :) ki o da oyuncu olursa zaten oyun zamanında sürekli ona da zaman ayırmış olurum sonsuz bucaksız maceralarda sadece ikimiz :D çok uğraşırdım ama kesin orası sfasffasd
ya ben naptım da bu izlenimi verdim kjafnsgf ama iyi çözmüşün rahat bırakmazdım doğru :D oyun içinde trip yerdik artık sürekli :D öyle biriyle tanışmak pek olası görünmüyor ama bakalım :)
Niye zor olsun, biz de insanız :D Yapacak bir şey bulamadığım zaman saatlerce oyun başında otururum ama birisi "dışarı çıkalım" ya da "biraz konuşalım" vs. derse oyunu kapatırım. İlgisiz davranan, "şu an oyundayım, sonra konuşalım" diyenler suyunu çıkarıyor, o kadar oyun bağımlısı birinin sevgilisinin olması mucize.
Oyun bağımlısı kız/erkek sevgili yapmaz. Yapsa bile eve kedi sahiplenme gibi düşünün. Gelip biraz oynarlar. Kedi gider köşede uyur. Hah işte o kedi bazen kız ya da erkek olabiliyor.
Bir insan bir oyunu 10, 100 hatta çok kasarsa 1000 kez tekrar ve tekrar oynayabilir. Ama aynı insan, kendisini seven bir insanın hislerini, düşüncelerini ve ona olan saygısını kaç defa yaşar? Hele ki, bunları bir oyun uğruna erteliyorsa. Kadın olsaydım, yüksek ihtimalle istemezdim böyle birini.
bekarsın tamam bunu anlıyorum ama konuyla ne alakası var. neyi kıskandığını yine anlayamadım. kafanın içinde muhteşem bir kütüphane var frekans tutmadı sanırım. akjndsjkdfş
inanılmaz. o kadar erkek görüşü var o kadar insan kendinden pay biçerek ya da empati yaparak cevap veriyor... sen erkeklerle aşk yaşamam ki diyorsun :D farklı bir bakış açısı. ^^
Benim arkadaş oyun oynar sürekli. Oyun oynayan sevgilisinin olmasını isterdi hep. Sen de onunla oynayacaksın ki güzel bir ilişki olsun. Bir de samimi olursan daha iyi olur
bir gamer olabilirim ama duygularımı yitirmedim ha oyun mu aşk mı diye sorarsan elbette aşk derim yani kısacası oyunumu da oynarım aşkımı da mutlu ederim
Tabi psikopat gamerlar hariç normal gamerlar candır ya candır yani demek istediğim kötü ortamlarda takılmaz karı kız peşinde çapkınlık peşinde olmaz falan işte sevdiğide varsa bir tek o ve oyun onun hayatı olur
En iyisi hiç aşık olmamak ya boş bir şey o kadar boş bir şey ki ben hayatımda daha bu kadar boş bir duygu dndjjf görmedim göremedim göremiyorum niye bilmiyor ndjdjd um