Ilk adimi ne zaman atarlar? Nasil severler
kizlarin ne yapmalarini isterler ( ciddi bir ilişki için)
kizlarin ne yapmalarini isterler ( ciddi bir ilişki için)
Benim 4 yillik bir iliskim vardi basak erkegiyle. Ilk basta ikimizde birbirimizi sevmiorduk sonra dan asik olduk sevmeye basladik birbirimizi 6 7 ay sonra. Yane sevmesi biraz surer. Sevdikten sonda asiri derece de baglanir sana. Herseyi bir yana sevdigi bir yanaa. Kolay kolay vazgecmeyen birii. Sahiplenmek ister he bide asiri derece kiskanc degildiirr.
Peki bir kiz olarak adim atsak soğurlar mi?
Peki nelerden hoşlanırlar?
Sabır konusunda nasillar?
Kolay kolay acilir mi
birde bir kiz hakkindq soru soruyosa
Peki bir kizi merak edip sormalari? Yani kolayca merak ederler mi
Rica ederimm :))
başak erkekler çok zor ya valla ben çözdüm derken yeni bir huyları çıkıyordu zorlanıyordum dürüstlüğe önem veriyorlar
Cozdugun kadarıyla anlatsan
Aynen ya birde cok sabırlilar mi?
Peki bir kizi soruyo olmasi ne ifade ediyor?
ciddi bir ilişki bizim alın yazımız.
Cünkü biz hep ciddi bakarız ilişkiye.
Dürüstüzdür genelde
ama biz cok zoruz
sabredersen öyle mutlu olursun ki.
ama sabır lazım
Aynen öyle
hoslandigim biri var başak burcu sanki ilgisini cektim ama emin degilim benim hakkimda soru sormus ama boş bir merakta olabilir diyorum
basaklar kolay kolay bir kizi sorar mi
birde bir kiz adim atarsa tepkisi ne olur
başak erkeğiyim zor aşık olurum evet sevmem için karşımdaki hatunun beni benden çok sevdiğine inanmam gerekli benim !
Peki kiz ne yapmali
bana olan sevgisini ispatlamalı :) hanımhanımcık olmalı, gözleriyle anlatabilmeli istediklerini bana, aynı şekilde benim bir bakışımla ne yapıp ne yapmaması gerektiğini anlamalı ;)
Tamam ama ispatlamali diyorsun sonrada hanim hanimcik.
bir kiz sizi sevdigini belli edince soğumaz misiniz çünkü Türk erkekleri kolay elde edilen kızları farklı görüyor
bak güzeli güzel yapan edeptir edep güzeli sevmeye sebeptir, ben bana ispatlasın sevgisini derken gelsin bana yazsın, benim için kavgalar etsin falan demiyorum ki :) bana aşk ile baksın, gönlüme kıvılcım atsın, beni arkadaş ortamında bir kere savunsun ve benim bu durumdan haberim olsun kafi ;) ben onu ikna eder sahiplenir, severim, sayarım, korurum kollarım, başıma taç ederim :)
Ama onu yapmaya imkanim yoksa :/
neden imkanın yok? bunu yapmaya
Yakınımda değil
Cevap
5Cevap
basak erkegı sevdıgını hemen bellı etmez bekler oyle ınceler tartar olcer bıcer sonra karsına dıkılır
Peki kiz ne yapmali?
Birde kızdan adim gelirse soğur mu
normal davransın fazla anormal davranmasın yeter samımı olsun eger sen hoslanıyorsan bellı et ısık ver cocuga o gerısını halleder :)
başak burcuyum ve kimseye güvenmem. dürüst olmalarını isterim. yani bir zamanlar isterdim ciddi ilişki olsun isterdim artık umurumda değil.
Başak erkegi zordur. Sen sen ol basak erkegine asik olma
Olduysam :S
İlk adımı atmazlar beklediğinle kalırsın
Napacagim?
Halt etmişler:P
Başak erkekleri candır can!
Can midir değil midir bilemem ama çok zorsunuz be
Kim demiş onu?
Tecrübelerim ve altaki hanimlar
valla insanla başak geçiyolar
bilmem s
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?