Oyun önerisi isteyen birisine Bilgisayar da oynaması için Counter-strike 1.6 yı tercih ederdim Zula, Wolfteam vs. gibi oyunlar artık para için çalışıyor para yatırıp silah güçlendir para yatırıp karakter al cs 1.6 da öyle değil servera giriyorsun istediğin modlu servera bakıyorsun deathmacht, jailzombie escape gibi serverin doluluğuna göre favori server mı diye girip oynuyorsun oyunda çok basit adamı vur para kazan bitti en güzel oyun bence
Hikayeli olarak GTA serisi zaten bilmeyen yok oyunu Assasin's Creed 2 ve Brotherhood Ezio nun hikayesi (3. filmini ben oynamadığım için bilmiyorum) bir de Call of Duty serisi
Mobil de Arena of Valor oynanabilir tabi lol gibi bir oyun seviyorsa karakterleri, kostümleri gerçekten çok iyi grafikleri de aynı şekilde
God of war tüm seri, far cry, nostalji ister nfs underground 2 iyi gider ya da half life, medal of honor vardı nostalji iyidir ya, onlinede black desert oynuyom iyi sardı beni efsaneye de bir bakabilir knight ya da warcraft ta olur.
Bi ara torrentle upraşıyodum cdler zamanı oyunları çogaltıp cdlere basıp piyasaya yayıyoduk ozmanlar cok oyun vardı elimde hepsi oynanmıs tabi sonra üni filan derken hayat telaşesi geride kaldı arada öyle ilte oynuyoz artık
Bizimki anma hizmetiydi, 🤣🤣 ayrıca ozaman internet yaygın deildi , oyunları mağazada bulamazdın ancak bizim çabamızla crackli oyunları yurtdışından alıp içeriye belli gruplarla türkçeleştirme hizmeti taparak neler yapıyoruk be 🤣🤣🤣🤣 bu tamamiyle anma hizmetiydi
Direkt valorant derdim. Çünkü oyunda her ülkeden birer insan ve ajan var. Hatta geçtiğimiz günlerde türk ajan da oyuna eklendi.
Güncellendi mi bilmiyorum ama yetenekleri de yakında açıklanacak. Spike kurma, ölüm kalım savaşı verme ve kopyayla aynı ajanı öğrenme gibi pek çok çeşitliliğe de sahip, eğlenceli bir oyun ☾
yeni gelecek karakterlerin skill setlerini bir şekilde sızdırıyorlar nasıl yapıyorlar hayret ediyorum. bilmiyordum bir ara bakarım sayende öğrenmiş oldum teşekkürler. 🍬
FPS oyunları olarak: Call Of Duty 2 Call Of Duty: Modern Warfare serisi Call Of Duty: Black Ops Call Of Duty: Black Ops 2 Battlefield 3 Wolfenstein: The New Order Wolfenstein II: The New Colossus Titanfall 2 Doom 2016 Doom Eternal Battlefield 1 Crysis Serisi Aliens vs Predator 2010 Serious Sam serisi
TPS oyunları olarak: Gears of War serisi Dead Space Dead Space 2 DMC: Devil May Cry Devil May Cry 5 GTA V Red Dead Redemption 2 Sunset Overdrive Transformers: War For Cybertron Transformers: Fall of Cybertron Spider-Man Web Of Shadows Deadpool 2013
Hem FPS Hem TPS olarak: Predator: Hunting Grounds
Araba Yarışı ve Simulasyon olarak: Forza Horizon 4 Forza Horizon 5 Microsoft Flight Simulator The Crew 2 Need For Speed: Underground 2 Need For Speed: Most Wanted 2005
Dövüş oyunu olarak: Injustice: Gods Among Us Mortal Kombat X
Knight online derdim :D eski knight nerde şaka bir yana istediği oyun türü önemli ama şu an Valheim de çok vakit geçiriyorum onu tavsiye edebilirdim
ama genel düşünürsem daha önceden beni etiklemiş olan ilk AC 4 lemesi ve Crysis serisini Witcher 3 ü önerirdim :) üzgünüm ilk aklına gelen oyun dedin ama zor bir soru :D
genel düşünmek yasak ilk akıla geleni sordum kajndkdfş şaka bir yana knight online denince gerçekten hüzün geliyor. diğer oyunu hiç bilmiyorum yorum yapamıyorum o yüzden :D
Yasak mıı :( peeki :D Valheim de zaman geçirmek çok keyifli geçen sene çıkmıştı şubatta hayatta kalma / build vs oyunu içeriği zengin keşfetmek falan sarıyor baya :) belki denk gelir de oynamak istersen bir gün de söyliyim dedim :) bir daha kine yasaklara uyacağım :)
Super Metroid (Başyapıt) The Legend of Zelda Link to Past (Başyapıt) Super Mario Sunshine Super Mario Galaxy 1 & 2 Super Mario World Megaman 2 Sonic 3 & Knuckles
Tekli oyun için assassin's creed serisi, online oyun için world of warships :) Daha pek çok öneri yapabileceğim oyun var ama ilk önce bunları önerirdim.
Skyrimi herkes oynayamaz ilk başta. Benim mesela zevksiz kuzenim asla rpg oyunu oynayamaz. Skyrim açtığımızda gitte iki ejder kesiyim der durur. GTA veya half life olabilir ilk önereceğim.
''Konsol, pc, mobil veya oyunun türü, zorluğu bunlar konuya dahil değil'' burada amaç zaten akıllara gelen ilk oyunu öğrenmekti. Skyrim'i bırakıp onlara da geçilmez ama ya :D
Half life her kategoriden insanın oynayabileceği bir oyun. Gerek hikaye gerek FPS acisindan her oynayani içine çekiyor. Ancak skyrimi herkes oynayamiyor. Ben o oyunu nerden baksan bin saatten fazla oynamisimdir bana hitap ediyor çünkü oyunun nasıl oynanması gerektiğini iyi biliyorum. Bazı kişiler sabırsız olduğundan hemen vur kır geç yapıyor bu da Skyrim doğasına ters. O yüzden GTA da genelde çoğu kişiye hitap ediyor hikaye ve oynanabilirlik açısından. Sea of thieves de önerebilirdim ama o da Skyrim gibi herkesin oynayamayacagi bir oyun.
Tarzını , nerede oynayacağını ( konsol , PC ) sorarım , sistem özelliklerini sorarım ona göre oyun önerisinde bulunurum. Ezbere ‘ ooo kanka bf5 manyak oyun ‘ demem.