Gamer Oyun oynamaya yeni başlayacak birine hangi oyunu önerirsiniz? midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Oyun oynama tecrübem temple run😂 bu aralar canım çok sıkılıyor oyun oynamak istiyorum telefondan çünkü bilgisayarım yok hangi oyunu önerirsiniz? Oyun oynamaya yeni başlayacak birine hangi oyunu önerirsiniz? Cevapla Bilgisayar Soruları Telefon Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Merhaba, Jetpack oyununu size tavsiye ederim. Fps tarzı call of duty mobile tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Temple run ahh ne oynardım be deli gibi 😂😂 1 2 Yorumla midnigtramblerrr +1 yıl Benimde tecrübem o kadar😂 bakalım Walkind Dead mı ne ona baslicam kardeşinn tavsiye etti😂😂😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Karşiiim enn iyisini bilir 😂 Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Shadow Fight 3 The Walking Dead Aspahlt 8 1 3 Yorumla midnigtramblerrr +1 yıl The Walkind Dead çok çeşidi var galiba ben survivoru indirdim ama hangisi daha kolay? Yorumla UDixon +1 yıl survivor değil de season 1 ve 2 olanı indir hikayesi çok güzel ama ingilizce Yorumla midnigtramblerrr +1 yıl İndiriyorum teşekkür ederim Yorumla
IDionysus Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Candy crush oynamalısın. Saatlerce götürür seni. 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Super Mario World'u oynatırım. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Gamer konusunda 418 cevap paylaştı. Call of Duty serisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merhaba, Jetpack oyununu size tavsiye ederim. Fps tarzı call of duty mobile tavsiye ederim.
Temple run ahh ne oynardım be deli gibi 😂😂
Benimde tecrübem o kadar😂 bakalım Walkind Dead mı ne ona baslicam kardeşinn tavsiye etti😂😂😂
Karşiiim enn iyisini bilir 😂
Shadow Fight 3
The Walking Dead
Aspahlt 8
The Walkind Dead çok çeşidi var galiba ben survivoru indirdim ama hangisi daha kolay?
survivor değil de season 1 ve 2 olanı indir hikayesi çok güzel ama ingilizce
İndiriyorum teşekkür ederim
lol dermişim nmcxvbzmncxv
Candy crush oynamalısın. Saatlerce götürür seni.
Super Mario World'u oynatırım.
Pubg mobile olabilir 😇
Call of Duty serisi
Boom beach ⛱️
Pubg !!!