İlk sakin başlarım. Sonra sinirlerim tepeme çıkar. Sırf bir şey kırmamak adına oyunlardan uzağım diyormuşum. Oyun oynamak bana saçma geliyor ya. O kadar iş varken bir de düşünemiyorum. Boş zamanlarımda oynamak için bir oyuna sardım. Kazanana kadar uyumuyordum ya gece de olsa bile yok. İlla kazanacağım oyunu. Sonra rahatlar, uyurdum. Ne manyak bir şeyim ya.😀
Oyun oynarken illa ki sinirlenir insan. Hiçbir yapmadan çok güzel oynasan, harika takım arkadaşların olsa bile! Çünkü oyunda boş yapan, ileri geri konuşan, küfredip duran, beyler diyip duran hayli insan var. Hatta neredeyse her oyunda denk geliyorum böylelerine.
Onların yanında sakin kalabilmek de pek mümkün olmuyor haliyle. Buna rağmen oyundaki sinirime 8 veririm. Çünkü oyuna girme amacım rahatlamak, motive olmak ve eğlenmek. Sinirlenmek değil, sinirimi atmak ☾
Çok doğru söylediniz🌸 Yine de belirttiğiniz şeyler eğlenmemize engel oluyor maalesef, tavırlarına da ayrı sinir oluyorum zaten. Oyundan soğutuyorlar anlık bir şekilde..
Maalesef, yazmayı unuttuğum başka bir kesim de küfrü abartıp kız olduğunu anlayınca anında geri vites yapanlar. Geçen denk geldim dellendim resmen. Kızsa susup saygıda kusur etmiyor -hatta yavaştan yürüyor- erkekse ölümüne saydırıyor. Ama onlara inat oyuna devam etmeli reportlamalıyız hepsini. Ben diğer oyuncuları da uyarıp banlatıyorum küfredenleri. Riot gamestan baya geri bildirim aldım hesaplarının banlandığına dair
Daha bu sabah benzer olayı yaşadım. Uzun bi süre küfür etti, uyardım falan . En son 'ses aç da konuş dedi' açtım bende, 'utanmıyor musunuz?' dedim. Hemen özür diliyo kız olduğunu bilmiyordum diyo, yani ne fark eder ki? Oyun sonuçta, neden söversin bunun için hiç anlamam 🤷🏻♀️ Bir de ardından kill salmaya çalışıyor, ne düşünüyorsa artık.. Ben de reportluyorum, çoğu ceza aldı bu şekilde. İyi de oldu 😼
Aynen bende bir rahatlıyorum reportlayınca ve hesabı kapatılınca. Bir de kız olduğunu anlaınca skinli silahlar vermeye çalışanlar falan var. Çok komikler gerçekten
10/10 sinirli az gelir bana. Özellikle Valorantta gündüz girdim mi aptal veletlerden geçilmiyor skinki silah at diyip yalvarıp ağlayan mı ararsın cafede sürem bitti çıkıyorum diyip afk kalan mı... ne ararsan var. Lol de aynı şekilde beyler bakın taşıcam diyip 0/10 gidenlerden geçilmiyor... O yüzden 5 arkadaş olmadan asla hiç bir oyunu oynamam ya da sabaha karşı oyun daha rahat oluyor. 🥲
İç sesim resmen.. Sadece Valorant ile Lol için geçerli değil ki bu, mobil veya pc tüm oyunlarda aynı maalesef. Sinirden telefonu fırlatasım geliyor ama yeni aldım yapamam 👀 Kendi kendimi yiyorum çaresizce.
Eskiden arkadaşların ısrarı ile mobil pubg indirmiştim normalde pcden oynardım. Takıma 2 tane arap arkadaş geldi. Sırf türkçe konuşuyoruz diye muhtemelen bizi bombalayıp devam etmişlerdi bir de küfür falan ediyorlardı yarım yamalak Türkçeleri ile... mobil oyun deneyimim o kadar oldu daha da elimi sürmedim 😂
Pc rahmetli olunca malum mobilden devam ediyorum ben 😸 Maalesef araplarla böyle sorunu çok yaşıyorum, bir de iranlılarla. Oyunda bile saçma sapan hareketleri var. Patlatıp kaçan, düşmanla bırakan, maçtan çıkan, kill çalan, eşya bırakmayan ve bunları da yapan takım arkadaşı oluyor 🤷🏻♀️ Yakında soğutacaklar oyundan, nerdeyse 15-20 gündür girmiyorum sırf sinirimden..
Pubg çok kötü oldu artık ama call of duty warzone oyununu öneririm sana bir nebze daha iyi avrupadan oyuncu daha çok var araplarla karşılaşmazsın fazla 😁
Oyun oynarken çoğu zaman sakinim oyuna odaklandığım için sinirlenmeye vaktim kalmıyor. Oyuna odaklandığımda moralim küfüre bozuluyor haksız yere karşı takım ya da takımındaki insanlar birbirlerine küfür ediliyorlar. Gerçekten saygılı ve sakin kalabilen çok az insan var. Ben sinir olayıma 5 puan veririm varla yok arası çünkü.
Ne kadar oyuna odaklansam da sakin kalamıyorum.. Maalesef uzaktan uzağa bir şey yapamadıkları için küfüre başvuruyorlar hemen. Asla saygı olmuyo oyun içerisinde 🤷🏻♀️
İyi sakın bir halde girerim ama beni sinir edecek bir şey olursa mesela hile gibi 😄 deli olurum ona ama bir keresinde kule den ateş ediyordu ct baseye bomba atınca elinde patladı hile 😄 çok komik olaydı 😄
Oyun oynarken sinirlenmem, 0/10 zor bir oyunda anında öldüren tuzaklar beni sinirlendirmiyor, sakin oynamaya devam ediyorum. zor oyunlarda severim zaten
Arkadaşımla oynarken beni yenip sinirlendirirse sinirlenirim genelde ama onun dışında sinirlenmem. Kendi kendime oynarken de sinirlenebiliyorum genel puanlama 9/10 olabilir
ühühühü kapak ekranımda var bak 2 nankör. yemeklerini verirsem yanıma bile gelmezler. ama açken bacaklarımda uyuyorlar, böyle de nankörlerdir ama kıyamam, seviyorummm çoook
Bende de 5 tane var, maşallah hepsi de çok aç asla doymuyorlar. Önlerinde kuru ve yaş mamaları varken benim yemeklerime göz dikiyorlar. Galiba oyundan daha çok buna sinirleniyorum, çünkü aç kalıyorum 🤦🏻♀️