Bende sırf bu yüzden oyuna giriş yaptığım hesabımın lokasyonunu değiştirdim. Profilime gelen yorumlar da eskisi gibi toksik değil. :)
Sizin yöntemleriniz neler?

Türkler de kürtlere ırkçılık yapıyor. Yani etme, bulma dünyası.
Bana yapana önlem almam, ailesine, kanına, milliyetine, bütün kutsal değerlerine soverim.
Hiç kimseye yapmayana yapılmasından bahsetmiştim ama sen olaya çok farklı bir açıdan bakmışsın. Olabilir, bunu yapan insan değildir zaten.
Huzuru seviyorum ya.
Hangi çılgın bana ırkçılık yapacakmış? Adını değiştirsen gene bu aptallar yapmaya devam eder. En iyi önlem kimseyi oyuna dahil etmemek bence. Tek tabanca oynayacaksın, bu kadar basit. Her yerde bu tür aptallar var ya neyse. Bir benim karşıma çıkmıyor bu angut beyinliler. İnsanlar artık neye, niye saldıracağını şaşırır olmuş. Allah akıl versin diyeceğim de, boşa gider. Olmayacak duaya amin demeyelim. Valla senin yerine ben ayar oldum he. Sakin kalmayı bana da öğretin ya, ama yok gene de öğrensem yine böyle olmaya devam ederim. Valla şurada tek sinirli benim galiba. Bir Allah'ın kulunda sinir olmaz mı ya? Valla bana yapılsa idi o oyunun ağzına etmiştim net yani. Ortalık inlerdi, anasını ağlatırdım. Ne yazmışım ya? Bak sinirlerim attı diye oluyor hep.
Sakin ol sakin 😀
En sevmediğim kelime. :D
😀
Cevap
10Cevap
Önlem almıyorum
Yabancılarla oyuna girmiyorum zaten girsem de ırkçılık yapmam ben
2 gün önce CS'de kolsuzun biri öldükçe "nigga" yazıyordu. Ben de "Yeah, s*ck my **** son of a *****" yazınca bir daha "nigga" yazmadı :D
Korkmuştur sjsbsld
:D
Önlem almıyorum bana ırkçılık yapanın haddini bildiririm
Cs go oynarken türk oldugum belli olmasin diye mic ile konusmazdim:)
Ben hiç ırkçılık görmedim açıkçası o kadar westte oynadım
Türk olduğumu söylemiyorum o yüzden genelde
Maalesef saklamak zorunda kalıyoruz.
Ben Almanya'dayım Almanlara söylemiyorum ismimi :))
Adımızı mı değiştirelim ne yapalım :D
Oyun oynamıyorum en büyük önlem
Almıyorum önlem.
Soruma da gorus paylasirmisn sende tskk.
Almıyorum sorun olmuyor hiç yaşamadım yani
Zenciler hariç Türk olmayan herkesi dışlıyorım
Çok basit : almıyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?