Hepimiz belli bir dönem oyun oynarken öyle ya da böyle sesli iletişim için uygulamalara başvurduk oyun için olsun, iş için olsun, sohbet için olsun. Eskiden Skype, TS, RC gibi uygulamalara başvururduk. Şimdi genelde, günümüzde çok popüler olan Discord uygulamasını kullanıyoruz.Siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?
Oyun oynarken hangi sesli iletişim uygulamasını kullanıyorsunuz?
Oyun oynasam da oynamasam da aktif olarak Discord kullanıyorum. Hem çok fazla özelliği var hem de çok iyi insanlarla tanıştım. Şu anda da KizlarSoruyor Discord'unda vakit geçiriyorum ve ortama bayıldımm. Sohbet muhabbet, müzik dinleme odaları, etkinlikler ve hediye çeki kazanma fırsatları derken günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Seni ve diğer arkadaşları da beklerim. 🥰
Selam, yabancı kalmalık bir şey yok bence. Sohbete dahil olabileceğin çok güzel bir ortam var. Özellikle de sesli sohbette çok çabuk kaynaşabilirsin. En önemlisi de toksik insanlar yok, bu çok güzel bir şey.
Bir dönem sürekli TeamSpeak kullanıyordum ama Discord çıkalı beri başka alternatif dahi düşünemiyorum. KizlarSoruyor'un Gamer Discord'undayım, çok eğlenceli bir yer ve şiddetle tavsiye ederim. :) https://discord.com/invite/p458yaSPZk
Kızların sevmemesi olağan bir şey olabilir bence :) arkadaş ortamıyla değilde e spor oyunlarında matchmakingle oyuna girince kız olduğunu belli edince takımdakiler birden değişiyor :D