Oyuncuların en çok kullandığı sesli iletişim programlarını ekledim aslında. Skype her ne kadar oyunlar için olmasa da oyun takımları da aşırı kullanıyor. Oyun esnasında direk Skype üzerinden iletişim kuran çok fazla takım gördüm.
Raidcall kapatıldı ama inanılmaz aşırı kullanılan bir programdı. Ben çok severdim 💃
Teamspeak 3
Discord
Mumble
Diğer (Görüşte yazacağım)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Takımlı oyunlar için kullanılan sesli iletişim programlarından hangisini kullandınız?
Raidcall adamın dibidir o kadar güzel ve basit programdı ki bizim salak milletimiz ruslarla uğraşınca Türkiye ye kapattılar muhteşemdi Discord desen çoluk çocuk abazan ortamı ve kullanoşsız 5 para etmez karma karışık arayüz kullananın kendisine saygısı yoktur TS ise kaliteli ama paralı oluşu dezavantaj ve oda giriş çıkışlarda o konuşan karının ben taa aynı zamanda çok iyi ceza sistemi var tam online oyuncuların işi Skype adamdır Skype olgunluktur Skype kullananlar nimettir kullanan kişiyle bir ömür boyu yola çıkılır... Tek sıkıntısı hala bas konuş olmaması
Diğerleri 5 para etmez
4 ü arasında ilk sıra RC sonra TS sonra Skype sonra Dc diyorum
RC favorimdi.. Özellikle bundan seneler seneler önce Metin2'de yaklaşık 60-70 kişilik takımım vardı. :D Hep beraber kullanırdık, toplantılar yapardık.
Sanal sunucular açıp RC'de 50-60 hesap açık bırakarak hem sunucuyu kasardık, hem de hesapları.. Sonra da hesapları uygun fiyattan satardık. Bu şekilde de Metin2'de EP çekerdik :D
Teamspeak'ı da CS sunucuları için kullanırdım. CS'de takımlara girdiğim zaman genelde TS3 kullanırlardı. O yüzden severdim.
Skype kullanırdık sonra teamspeak3 e geçtik daha sonra raidcall falan burada sayılmayan ovo var şimdi aktif olarak discord kullanıyorum. Şimdi oyunlar bu sesli programlara gerek yok biz size yaparız bir şeyler deyip oyun içinde sesli mesajlaşmayı aktif hale getirdi... Bu özellik gelince gelişiyoruz dedim :D
hiçbirini kullanmadım, zaten takımla girince ses açılıyor duymasını istemediğin kişiler için kapatıyorsun ona göre ayarlıyorsun. Uygulama kullanmak saçma.
oyun içi sohbet amaçlı ses artık nerdeyse her oyunda bulunuyor takımlı olan yani discord oyun amaçlı zaten seçeneğimiz bol ben karşı taraf ne isterse öyle
Ya en iyisi hangisi bide bu telefon da kullanılabilir mi discort falan telefonda pubg oynarken mesela oyundakinden konuşmak yerine programı kullanabilir miyiz PC de mi oluyo yoksa bi tek