sayılır mı bilmem ama beyblade diyeceğim telefon oyunu olarakta gerçek hayatta da en iyisi bendim daha gençken turnuva falan bile yapsak genelde kazanan ya ben olurdum (16 kişiyle sonra 8 kişiyle çeyrek final sonra 4 kişi 2 ye ayrılıp yarı finaller ve en son 2 kişiyle finaller) ya da finalde yenildiğim bir kaç sefer olurdu ama bu güne kadar her zaman finalist olmayı başarmışımdır.
Eskiden Counter Strike da iyiydim. Kafede maç yapardık. Bir keresinde Train B bölümünde bende MP5 treni geçip bir döndüm karşımda 3 terörist. Reflex olarak bir saniyeden kısa bir süre içinde 3 tane headshot almıştım. AWP'yi yakın çatışmada desertla birlikte kullanıyordum. Sene 2000-2001 falan... Bıçakla pusucanları alıyordum. Hehehe...
Bir ara first blooda çok sarmıştım. Oyunu bozdular. Ateş ederken tek bir noktaya sürekli ateş edebiliyorsun. İlla çömelmen gerekiyor farklı yerlere ateş edebilmen için. Bu özellik gelince oyundan soğudum. Gerçek hayatta çömelmeden silahı hareket ettiremiyor muyuz ateş ederken?
Steam Pubg bir ara baya iyi oynar hatta turnuvalara katılmıştım. Warzone denedım bır ara ama oyun hızlı adapte olabilen arkadas pek bulamadım saldım onu