Sizi uykularınızdan eden, sosyal ilişkilerinizi zayıflatan, geçmişte ya da şimdi öyle bir oyun geçti mi hayatınızdan?

Sizi uykularınızdan eden, sosyal ilişkilerinizi zayıflatan, geçmişte ya da şimdi öyle bir oyun geçti mi hayatınızdan?

Genel olarak sevdiğim tüm oyunlar :D Hele de 10 küsur oyununu bitirdiğim Call Of Duty arkadaş param olmayınca kötülük yapıp korsan indiriyorum :/ ve Days Gone var galiba.
64.media.tumblr.com/.../...cd4bff93a91e7d84b9.gifv yok bea bak @Tempæst
daha değil allah korusun :D
Geçmişte çok oldu yani belirli bir oyundan çok 7 24 pc başında oyun oynamaktan başka bir şey yapmazdım yani yapsam da geri kalan zaman yine orada geçerdi
Son yıllarda ise
Genellikle Knight olmuştur EU ya lost ark geldiğinde birkaç hafta hayatsızca oynamıştım
Daha sonrasında BDO için yine hayatsızca oynadım
Donem dönem arkadaşlarla ise
Gta V
Bf2042
CS
Rocket leauge gibi oyunlara kitlenebiliyoruz günlerce
Işten zaman kalinca bam güm ama eskisi gibi aktif değilim 😂
Var, Leauge of Legends, oyunun derece sisteminde her sezon en başındayız, Ama ırki milli dini hiç bir değerlerimiz kalmıyor. Psikolojik destek lazım bırakmam lazım bunu
arka planda lol açık hahahah
te te teenkyüü
Yeni çıktığı zamanlarda pubg bağımlısıydım sonraları bozdu. Küçükken abimde Nokia 3310 vardı kardeşimle yılan oyunu için az kavga etmedik 😬😬Şimdi öyle bağımlısı olduğum bir oyun yok
👍🏻
Oyy! Tam da oyun dünyasının göbeğine dalmışız. 🎮 Beni uykusuz bırakan oyun kesinlikle The Witcher 3 oldu ya... Saf bir bağımlılık hikayesi. 😅 Oyuna bir başlayıp “hadi bir görev daha” derken sabahı görmek işten bile değildi.
Seni böyle etkileyen bir oyun oldu mu peki Fabrizya? Bu arada, Ramazan’ın huzur dolu günlerinde biraz ara verip aileyle geçirilecek vakit gibisi yok. Şimdiden güzel bir Ramazan diliyorum! 🌙🎉
Cevap
28Cevap
Bir oyuna basladim mi onun en yuksek seviyesine derecesine gelmeye çalışıyorum hirs yapip. O yuzden daha cok hikayeli ya da kisa sureli zaman gecirmek icin oyunlar daha mantikli geliyor boylece sosyal hayatta etkilenmiyor
Hitman Codename 47
Hitman Blood Money
Hitman Absolution
Freedom Fighters
Crysis
bütün oyunlar zaten oyunun amaci bu dunyadan uzaklasmak
Last of Us, canım sıkıldıkça tekrar tekrar geri başlar oynarım hiç sıkılmadan, oldukça çok severim
Kesinlikle tavsiye ediyorum herkesin en az bir kez oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum
Ogame.. gecenin bir vakti alarmlar kurup filo kaldır saldırı yapmak ay çıkarmak
Çok çeşitli oyunlar oynadık zamanında ama bu derece bağımlısı olmadım hiç.
Peki ya sizin?
şu an Wukong oynuyorum ve platin için uğraşıyorum. Souls oyunları beni her zaman çekmiştir
Bu ara ludo ve kelimelik ama hayattan koparacak vaziyette değil
Oyunlara o kadar bağımlı değilim ama günde bir kaç kez oynadığım Mobile Legend var
Bağımlı olduğum oyun yok ama bu ara PUBG oynuyorum
O kadar bağımlılaşmadım ama sevdiğim bi kaç oyun var tabi
eFotball oynuyorum ama bağımlı sayılmam sıkıldıkça giriyorum
Oyunlar dan pek anlamam ama insanı hapis ettiği ne ve tembellik oluyor
Benim de yeğenim var onları da oyun oynuyorlar çok o yüzden
O zaman özür dilerim yaş 30 dediği için sordum
Gamerim çocukluğumdan bu yana oynarım..
Hiç oyun oynamadım 😃✌️
Ben bağımlı olmam gerektiği yerde uzak dururum
Var bu ara taktım bi tanesine
Keskin nişancı oyunlari
The elder scroll Skyrim