Kız arkadaşlarımızla yaptık , yazın bikinilerle gordugumuz için sütyen külot kalmışlardı bizde boxerlala :) grup yapmaya ramak vardı karşı tarafa dokunmak gzldi
Konu cok kit ya liseli arkadasliklarimizla hem iciyordum hemde oynuyoduk eskiyi yaadetmeknicin normal arkadaslikti. Sonra konular cinsellige falan gitti ust cikarmalar vs bende etkisi altinda kalmisim. Gecenin ilerleyen saatlerinde c hakkimizda bitmis mecburen cikar salla dediler cikarip dalladim masayada vurdum sudkdk slkolun etkisine neyseki gecesiyle taliplisi cikti dindirdik ufakligi sidkdkd
evet her ne olursa oyundakilerin herkesin gözünün önünde olması zaten amaç dc oyununda.. sonra tabii o va. jinasını ve an. üsünü yaladığımla farklı gelişti 1.5-2 ay boyunca her gün seviştik seks yaptık, ama sevgilisi olduğunu öğrendiğim için bıraktım.. Oral yapanla bir şey olmadı tam lezbiyenmiş her yönden :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aykırı bir şey yapmadım
Eşimle oynamıştım şimdi ne yaptığımızı burada anlatmayayım
Kız arkadaşlarımızla yaptık , yazın bikinilerle gordugumuz için sütyen külot kalmışlardı bizde boxerlala :) grup yapmaya ramak vardı karşı tarafa dokunmak gzldi
Hmmm
Senin?
Hangi birini sayayım 😄
Hangisini istersen :) aykırı tetcihimdir
Yazilmayacak gibiyse özele yaz :);
Buradan ifşa vermiyorum 😀
Hahahaha o kadar fena diyosun
Aykırı fetiştiyim, sen anla 😀
Aykırı ama ne gibi kimlerle oynarsın
Konu cok kit ya liseli arkadasliklarimizla hem iciyordum hemde oynuyoduk eskiyi yaadetmeknicin normal arkadaslikti. Sonra konular cinsellige falan gitti ust cikarmalar vs bende etkisi altinda kalmisim. Gecenin ilerleyen saatlerinde c hakkimizda bitmis mecburen cikar salla dediler cikarip dalladim masayada vurdum sudkdk slkolun etkisine neyseki gecesiyle taliplisi cikti dindirdik ufakligi sidkdkd
O oyunu hiç sevemedim oynamadımda oyun bahane sırları ya da başka şeyleri ortaya dökmek şahane
Çok ciddisin
@xxebruuxx90 evet, sırları dökmek, yakınlaşmak amaçlı bi oyun zaten 😄
Harikasın
Kiz arkadasimin arkadaslari vardi baska odaya gecme sartiyla istenmeyen olaylar yasanmisti :D
Kimle?
O donemki kiz arkadasimla
Neler tam olarak
Tahmin edebilirsin
Va. jinasını ve a. nüsünü yaladım, başkası da oral yaptı bana en uç noktaları bunlardı :)
Oyundakilerin yanında mi?
evet her ne olursa oyundakilerin herkesin gözünün önünde olması zaten amaç dc oyununda.. sonra tabii o va. jinasını ve an. üsünü yaladığımla farklı gelişti 1.5-2 ay boyunca her gün seviştik seks yaptık, ama sevgilisi olduğunu öğrendiğim için bıraktım.. Oral yapanla bir şey olmadı tam lezbiyenmiş her yönden :)
Kuzenimle yaptık yani içeriye girmedim ama herseyi yaptık
Milletin içinde mi yoksa ayrı odada filan mı
Herkesin içinde basladik sonra syri odays gittik
Kız arkadaşımla öpüştüm 🙊
Şaka mı
Kimler vardı oyunda 😄
4 kız toplandık 🙊
Pea erkek yoksa tadı yok :) aykırı şeyler için erkek kız lazim
Kimseyle olmadı herhalde.
Buraya yazılmıcak tarzda şeyler
Mesela neler işte üstü kapalı söyle?
üniversitede az ekmeğini yemedik 🤣
😄😄😄
Sanaldan oynamıştık karşılıklı nude gönserdik
Sanaldan mı 😄
Mesajlaşarak oynadık işte
Hiç kimseyle hiç bir şey yapmadım 😅
Kuzenle baya sınırları zorladık
Ne kadar bayaa?
Ramak kalaya kadar
Ne yaptınız ki
Seni alakadar eder mi o kadarı?
Arkadaşımın arkadaşına seviştik
? 🙄 Oyun esnasında mı
Evett 😏
Hiç oynamadım
Burada anlatılmayak kadar durumlar var :)
Merak ettim 🙄
Eved cnmm aynen
? 🙄
Hiç oynamadım.
Ablamı öptüm
Nasıl? 🙄
cesaret demiştim ablamın arkadaşı istedi
Neresinden
Dudaklar 🙈
Öpüp çektin mi öpüştünüz mü
Öyle iki üç saniye
Peki ya daha sonraları ilişkiniz bu oyundaki durumdan sonra nasıldı
Aynı eskiden nasılsa öyle
Baldızımı soydum
Oyunda kim kim vardı? Ve ne kadar soyundu?
Baldızım karım erkek kardeşleri benim kuzenler 6 kişiydik tişörtünü çıkartırdım sonra hemen giydi ama
Hmmm
Saçma bir oyun