Bazı oyunların grafikleri o kadar muhteşem ki... Hikayeler, mekanikler elbette önemli fakat görselliğin önemsiz olduğunu söyleyemeyeceğim. 🍬 Size göre en iyi grafikli oyun hangisi? bugün de çok yakışıklısınız. 🦋
Grafikleri ile aklınızı başınızdan alan bir oyun var mı?
Forza horizon 5 inde çok güzel grafikleri var ama kategorilerden dolayı beklentiler de değişiyor bence bir yarış oyununda efsanevi grafikler RDR2 Grafikleri de çok güzel ama ben forza horizon 5 ile karşılaştırılamaz diye düşünüyorum farkli tipte oyunlar :) kendi dünyaları içerisinde düşünmeliyiz diye düşünüyorum:)
Yeni gelecek witcher oyununun çok iyi grafikleri olabileceğini hayal ediyorum :)
Soruna cevaben forza 5 diyorum şuanlık :) herkesin tercihi farklı tabi
evet, detaylı bir görüş olmuş. Rdr2 tabii ki öyle kendi türünde en iyi grafikli oyunlardan biri ki çoğu kişi bunu savunuyor haklı olarak. Witcher da her zaman gözbebeğiydi. bütün oyunlara değindikten sonra karar verebilmene çok sevindim. 🍭
Valorantın grafikleri ve mapleri çok hoşuma kaçıyor. Arcane dizisinin grafikleri de oyun olmamasına rağmen mükemmeldi. Onu da eklemeden geçmeyeyim. Gerçekten çok sevdiğim, grafiklerine bayıldığım oyunlardan valorant. Henüz indirip oynama fırsatı bulamasam da witcher'ın da baya iyi olduğunu duydum. Ona fırsat bulduğumda bakacağım ☾
Arcane dizisinin grafiklerini beğendiysen League of Legends'da beğenirsin diye düşünüyorum. 🍬 Witcher'da pc, ps ve xbox'ı birbirine katmış muhteşem grafikli bir oyun gerçekten...
Super Smash Bros. 4'ün grafiklerin çok beğenmiştim, ondan sonra çıkan Smash Bros. Ultimate'de çok güzel, Metroid Prime'da zamanı için grafikleri çok güzeldi