Ben pc başında oyun oynamam o yaşları geride bıraktık artık. Masa başı oyunlarını severim ona da kimseyi zorla çağırmam ekip her zaman bellidir. Hatta evli ya da manitası olan arkadaşları oynamak isteseler de almıyorum. 😂 Aman abi bozmasın kimse bi oyun için huzurunu gerekmez diyorum. Herkes sevdiceğiyle ilgilensin arkadaş her zaman bulunur. 🤟🏼
Hayır kalmadım kalmam da kimse sevmediğim bir oyunu oynatamaz bana seversem oynarım bir tek Valorant oyna dedi bir arkadaşım indirdim bir adam bile vuramadım maç bile kazanamadım o kadar mouse refleksim olsa bile bir de Overwatch önermişti biri daha o da Valorant in aynısıydı bir tek karakter çoğunluluğu vardı o kadar bir zamanlar zula oynuyordum bilgisayar gidince ondan da ayrı kaldım şimdi Counter-strike 1.6 ya devam ediyorum benim oyunum bu ama bu aralar giremiyorum ders çalışıyorum 24 Nisan da sınav var 😄😇
Sırf arkadaşlarımın isteği üzerine rust aldım ama ne yazık ki zorla oynadım. Sevemedim bir türlü o oyunu 😕 seversin zevkli oyun dediler ısrar ettiler bir iki üç girdim bir daha da girmedim 😂