Minecraft hesabım orijinal microsofttan aldım. Minecraft'ın microsoft sürümünde pelerinim var fakat java sürümünde pelerinim yok nasıl edinebilirim bilen var mı ?

Minecraft hesabım orijinal microsofttan aldım. Minecraft'ın microsoft sürümünde pelerinim var fakat java sürümünde pelerinim yok nasıl edinebilirim bilen var mı ?
Merhabalar.
Minecraftta özel pelerin yapabilmeniz için Java edition sahibi olmanız lazım. Java da pelerin hakkında bilgi bu linkte var.
Çok teşekkür ederiimmmm
bir şey değil :D
Fotodaki pelerin MineCon özel pelerin 100 dolar civarına satıyorlar ve her sürümde gözüküyor
Nerde satıyorlar bilgin var mı ? Mağazası falan var mı yani
kendi hesabıma gelmesi için etkinliğe katılmam gerek yani hığmm takip edeyim bari
Hıı o baya zorlar durumu ya 🤔
Ya ondan bi tane almıştım ama hesap çalınır tehlikesiyle yaşamak hoş değil ya. En iyisi pelerin kodu satanı bulmak lazım 🤔
vuaav bu bilgi çok iyi oldu teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Minecraft konusunda maalesef çok fazla bir bilgim yok ama bu pelerin bir arkadaşımda vardı. Java edition gerekiyor galiba bunun için.
Pelerin Bedrock Edition’da satın alınabilir. Oyuncular Minecraft mağazasından genelde birçok dış görünüm paketleri satin alıyorlar.
İnternetten bakmak en doğru seçenek sanırım Minecraft'a çok uzağım.
öyle de hiçbir yerde yok ve çok fazla kirli bilgi var :/
Yardımcı olabilseydim keşke. ^^
Efem düşünmeniz yeter 😊
Öğrenince bana da öğretir misin?
Tabiki efem
java ya da bedrock editionda bulunuyor
Minecon gibi etkinliklere katılabilmek için bilet almanız gerekiyor o biletlerde öyle ucuz şeyler değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar