Peki Gamer, sen hangi karakterin hangi özelliğine sahip olurdun?

Kratos biraz sayko bi karakter bence en son oğluyla falan oyunu cıkmıştı ordada tam baba rolunu vermişler biraz daha sevmiştim karakter olarak en azından hızlı zamanlarına bi son vermişler 😅
Benim ki sanırım lara croft olurdu hem zeki hem korkusuz hemde bağımsız bir kadın karakter olmasını çok seviyorum.
Carl johanssan cj olmak isterdim hile söyleyip dururdum ölümsüzlük polis aranmama hesoyam param olup dururdu herşeyi satın alırdım 😄🤷♂️😎

Aslında Tommy Vercetti diyecektim ama onun hilelerinde çokta şey yok ve hatırlayamıyorsun bile o yüzden cj özellik olarak para aranma gibi şeylerini giderebiliyor Tommy nin villası var ama o özelliği taşıyamam ne yazık ki 😄
Age of empires 2 oyunun da ki işçi olurdum. Kendi halinde sakin sakin yaşayıp çiftçilik yapan.. Mouse her tıkladığında emret, tamam, yaparım, evet, seyis, usta, tamirci, olur, çiftçi derdim 😂
Bende bu niye çalışmıyor len diye kızardım. Boşta kalan işçi görünce sinirleniyorum. :D
@HardChoice Ben işçilerimi seviyom valla 😃 Arada denize balığa çıkarıyom. Bazen odun kesiyolar, kimine altın toplattırıyorum. Bazısı usta oluyor. Biz de kadınlar çilek toplar mesela 😃 Tarlaya gidip gelirler. Erkekler taş ocağını seviyor. Kimi avcılık falan yapıyor. Hepsi mutlu 😄
Oooh mis :D
Valoranttan Reyna'nın adamın ümüğünü sıkarmış gibi ruhunu çekmesini kendime almak isterdim. Dellenince karşımdakinin ruhunu alıp halay çekmek mükemmel olurdu ☾
Offf bunu bende istedim sen anlatınca 😀
Shsbskdks
Bi'Bot'dan önce ben seçmiştim 😂
Teşekkür etmeye gerek yok ya. Hak ettiğini aldığın için kimseye teşekkür etme. :)
Cevap
9Cevap
Serious sam oyununun özellikleri
Ben Ezio Auditore seçerdim kesin 😂😂... Duvardan duvara hop hop 😂😂
sdfghsdfghfsh
😂😂😂
Samus tabii ki, onu özelliklerine sahip olmayı çok isterdim
Knight oyununda sağlıkçı gibi bir şey vardı canlarını tazeleyebiliyordu. O özelliği isterdim :D
Bana da bir sağlık ateşlersin 😀
Adamım
Dhalsim gibi yaşamak vardı bu hayatı... Uzanamadığın yer kalmadan yaşamak vardı...
Gman'in istediği yerde bulunabilmesi ve istediği zaman zamanı değiştirebilmesi
Sylvannas Windrunner'in fedakarlığı
İsteyeceğim adamı koymuşsun zaten
Sherlock holmes zekasi
Fragile’ın fragile özelliği..
Ben namık kemali seçerdim tam benlik
Süper Mario 🤭😂
Cyberpunk - V
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?