Sylvanas ah be harcadılar sylvanasımızı… Sylvanasın hikayesi çok iyi ama bu Warcraft evreninde her şey birbirine bağlı ve çok uzun 10 yıldır bu oyunu oynuyorum her yeni patchını her raidini dg sini arenasını offf özellikle hikayesi en güzel oyun world of warcraft. Benim World of warcraft’ta en sevdiğim karakter keşke o olsaydım dediğim karakter yok çünkü warcraft evreninde kendi kahramanım var ve adı Sonjin :D ama illa bi karakter seçsem Malfurion olmak isterdim Tyrande ile evli olurdum fıstık gibi hatun Illidan Stormrage de Tyrande da aşıktı ama kardeşi Malfurion kaptı kızı :D bende world of warcraft hikayeleri çok ya tüm lore biliyorum baya uzun ama harika oynadıkça ve okudukça öğreniliyor
Shadowlandsı açtı Jailera hizmet etti onun güçlenmesine yardımcı oldu bundan öncede battle for Azeroth’ta teldrassil kutsal ağacını yaktı dünya ağacıydı onun içinde bir sürü elf yaşıyordu bir sürü çocuk ve masum elfler öldü night elfler* sonra Tyrande bu yüzden sylvanasa herkesten daha çok kin besliyor öldürmek istiyordu hatta Elunadan “benim canıma karşılık onun canı” diye dua ederek istekte bulundu “(Eluna Night elflerin tanrısı bir tür titan) böylelikle Eluna Night elfleri gece güç vermişti ama Tyrande başaramadı Sylvanas kaçmayı başardı elinden. Sonra Tyrande bayıldı bi an öldü Eluna gökten indi ve ona yeni bir hayat verdi bir şans verdi ve bunu öfkenle kullanma dedi Tyrande o an öfkesi ve kini indi night warrior iken gözleri simsiyahtı sonra normal ışık rengine döndü zaten Tyrande bir priest
Arthas'ın yaptığını yapmadı bence... sadece onu öldürmesini istemişti Arthas öldürmek yerine undead olarak tekrar diriltti. oysa ki sadece kendi halkının iyiliğini düşünen bir karakter. evet Sylvanas fangirlüm ajnbjdshfdş
Sylvanas ölmeden önce blood elflerin okçu generaliydi en iyi okçu oydu lakabı Ranger generaldi arthasın lich king olma sebebi güç manyağı olmasıydı güçlenmek için kandı inandı ve lich kingin kaskını taktı sonra lich king laneti ona geçti aslında ilk lich king bir orc’tu hatta bu orc da bir bedel ödeyerek lanetlendi bu kaskla.. Kil’Jaeden yapmıştı lich king kaskını ilk lich king Nerz’Hul için. Sonra Nerz’hul kil jaedena ihanet ediyor emrine karşı geliyor kil jaeden sana o kadar güç verdim bana ihanet edip sözümden çıkarsın demek diyor nerz hulu öldürüp ruhunu lich king kaskının içine hapsediyor böylelikle nerz hul serbest kalmak için kötülük yapmak için bir bedene ihtiyaç duyuyor kaskı takan iradesini kaybedip nerz hulun sesini dinliyor. Arthas da çok iyi paladindi krallığını kurtarmak için gücü istedi ama iradesi yoktu o yüzden kaybetti.. ve ruhu shadowlandsın asla affedilmeyen derinliklerinde maw’da hapsoldu.. en son patch de Uther arthasın ruhunu kurtarıp acısına son vermek istedi affetti ve ruhunu öldürdü yok etti tamamen böylelikle sylvanasın arthas tarafından olan laneti kalktı ve sylvanasın ruhu bedenine geri döndü ve canlandı kalbi temiz masum ve iyi biri oldu yaptıkları için kendisine inanamadı ağladı ve affedilmek istedi
Arthas sylvanası öldürmedi aslında sadece ruhunun bir kısmını ondan aldı böylelikle yarı ölü olmuş oldu yani iyi ruhunu aldı içinde sadece öfke olan bir ruh bıraktı lanetledi shadowlandsın sonunda zaten dediğim gibi arthasın ruhunh uther yok ediyor ve sylvanas ruhuna yeniden kavuşuyor normale dönüyor
Bu arada Sylvanası Garrosh gibi harcarlar diye düşünüyordum gerçi harcadılar ama muhtemelen Illidan gibi olacak tekrar affedilecek ama hayatını Azerothu korumaya adayacak vs. Horde’ u başı boş bıraktı Sylvanas koskoca Horde un warcheifiydi şimdi Horde lidersiz kaldı
World of warcraftı tam 10 senedir oynuyorum evrenin hikayesini baştan sona kadar biliyorum bu olanlar hep raidlerde oldu raidleri bizzat yaptık 😁 ben genelde sadece world of warcraft oynarım ama bu mmorpg oyunları severim bu aralar Lost Ark oynuyorum bazen World of warcrafta giriyorum bu iki oyunu oynuyorum şu anda
Vereassa Windrunner ve Alleria Windrunner. “Windrunner kardeşler” derlerdi. Bu üçüne ama Sylvanas düşman oldu kardeşlerine bu arada onların hikayesi de var Alleria bir insanla evlendi mesela sonra Vereassa da bi insan büyücüyle evlendi çocukları oldu ama Garrosh Hellscream Alliance saldırısında Vereassanın kocasını öldürdü Vereassa bu yüzden Garroshtan intikam almak için Dalarana katıldı kirin tora üye oldu sonra dalaran için savaştı kirin tor askerleri edindi Mist of pandariada Garroshu öldürmek istedi ama bronze dragon Kairozdorm Garroshu serbest bırakıp geçmişe gönderdi ve hatalarını telafi etmesi için şans verdi taaa babasının gençliğine gönderdi kendi klanını hata yapmaktan kurtarması için. Çünkü Mag har klanı lideri Garroshun babası Grommash Hellscream idi ve geçmişte Gul danın verdiği fel içti ve lanetlendi tüm orclar bu yüzden tüm orclar yeşil oldu normalde asıl renkleri Mag harlar kahverengiydi bir sürü klan var işte Garrosh böyle hapisten kurtuldu ama Thrall sonunda onu yakaladı ve mak gora teklif etti yani duello ama bu orc duellosu kurallar katı büyü asla yapılmaz yasak. Garrosh Thrallı yenmişti ama Thrall büyü yaptı hile yaparak Garroshu öldürdü Garrosh büyücü değildi ama Thrall shamandı elementler büyüsü kullanabiliyor topraktan bir el yaparak onu avuçladı boğdu öldürdü Garrosh shadowlandsa gitti mawe gitmesi gerekiyordu ama onun bu kadar kötülüğü yüzünden tüm gücünü enerjisini almak isteyen Ventrhyler ruhunu kullandı kendilerine enerji çıkardı Garroshu sömürdüler en son raidde Garrosh serbest kalıyor ve FOR THE HORDE diye bağırarak kötü canavarı öldürüyor sırf Horde kaybetmesin diye hayatta kalsınlar diye kendisini feda ediyor ruhuda yok oluyor…
Star wars ilk çekimde pembe vader vardı sonra senaryodan çıktı, iyi ki çıkmış açıklamak için anakinin yanına padme lavlara atlayacaktı heralde prequel de
Diğer sorudaki fenomen arkadaş engellemiş beni kendince haklı da kız görüşüne atlayan abazan çok burada çünkü ben konu vader olunca her yere atlarım 😁😁 devam 3 lemesi çocukluk aşkıma darbe vursada book of boba fett mando ve bad patch diri tutuyor
haklısın hatta Veigar'dan daha tehlikeli bence çünkü e ile çok kolay kaçabiliyor, çok yüksek dmgler atabiliyor. bir dönem adc maindim fix banlarım Karma ve Brand'di. çok can alıcılar :((