Ben bugüne kadar oyunda tanışıp buluştuğum arkadaşlarımı sayamıyorum bile:) az önce denedim, 10'dan sonrasında bıraktım saymayı.
Siz oyunda tanıştığınız kişilerle buluşur musunuz?

Hayır görüşmedim qma bayağı iyi arkadaş olduğum oldu küçükken Facebook da ne arkadaşlarım vardı hesabı silince hepsi gitti Transformice, Dox hotel, Habnet, cs 1.6 (şu an oynuyorum ama yetkili olmak için bir servera girmiyorum eskiden girerdim öyle yerlere) şimdi de var ama öyle buluşacak kadar ileri gitmiyoruz sadece yazışıyoruz sohbet ediyoruz ne yapıyorsun nasılsın o kadar bitti hayatım zaten full evde geçiyor ama bu hep böyle olmayacak değişeceğim umarım herkese hayatında başarılar dilerim 😇
Gamer sorularını sabote etmek istemiyorum oynamadığım için ama Türkiye'de oyun oynayan %90 hatta %95 lik kesim sevgili bulmak için görüşür. Net. Zaten haber yurt dışına ait.
Teşekkürler 😊🙏
Cevap
11Cevap
Biz senle oyunda tanışmadık burada tanıştık. İstanbul sınırları içinde hastane de yatarsan gelirim ziyaretine :D
Cezaevine girersem temiz iç çamaşırı getir yeter kanka :D
Her türlü :D korsan don getiririm ajsfjasfj
Tommy getir kanka yoksa giymem sjshsld
Hahaha Kadıköy pazarından hdhshs
Sjshsks
Detaya bayıldım :) oyun oynamadığım için soruya cevabım otomatik olarak hayır.
Çok iyi ama dimi :)
Evet baya :)
görüştüm sevgili dahi olduk sonra ayrılınca oyundan da sildi falan ahahhaha
Klasik 😀
Mecidiyeköy’de etkinliğe katılmıştım. Bir çok yayıncı ve discord sunuculardan arkadaslarla tanışıp kahve içmiştim
Oyunda değil de, buradan birisi ile buluşurum. Allah'tan oyun oynamıyorum da çağıran yok.
evet online oynadığımız bir oyunda tüm server buluştuk..
Metin2 de bir kızla konuşup instasını almıştım ama arkadaşça
evet biriyle görüştüm vede pişman oldum
Üzücü...
Ne yazık ki :(
Hayır
Yok görüşemedim hiç
Süpermiş ya çok sıcak bir görüntü :)
Online oyunlar oynamıyorum
Yok görüşmedim görüşmem de
Aynı evi paylaşıyoruz şu an
2 yıl ilişkim bile oldu😂
Görüşmem zaten oyun da oynamiyorum pek