Sizce bir Gamer'a sorulmaması gereken başka ne sorular var?

Oyunun ne zaman biter? Yanıt: eben öldüğü zaman. Kiminle oynuyorsun diye sormayın kafayı yerler arkadaşlar. 😀
Oyunun adını verirler ama onu sır gibi saklarlar. Valla benim kardeşlerim böyle. :D
Bir gamera asla sorulmaması gereken bir soru yok aslında ha bağımlılara eğer soracak olursan ya hak diyip ateş ederler laflarıyla hele bir oyunu kötüle uff füze atar bombalar yeminle. Ben öyle biri olmadığım için o kadar bağımlı değilim sosyal olmaya çalışsam da olamıyorum çünkü evden çıkamıyorum
Mesela bir gamer evlendiğin de eşine gerektiğin de ilgisini görecek sevgisini göstermezse ondan ayrılması normal neden çünkü hakkediyor sadece oyun oynamakla bir şey değişmez oyunda ne kadar para kazandığın ne kadar sandık vs. Ödül kazandığın farketmez
Dün de AC Brotherhood u bitirdim şu takip etme görevleri beni deli etti 😄
Cevap
8Cevap
Oyun oynamayı seviyor musun sorusu sorulmamalı
yaşıtların evleniyor. oyun oynamayı kaç yaşında bırakırsın?
Kime ne ki ne zaman evleneceğimiz? 😀
oyun seviyen ne kxkdjkd sonra susturamazsınız sormayın
üfff sdgfsdfg
RGB sanırım çoğu gerçek amacını bilmediği için anlamsız cevap verıyor. O degıl ben ayar oluyorum
Açıklamak gerekse nasıl açıklardın?
Göreve göre ısık adresleme derim
Bu soruyu soran cahil olur, cahile anlatır gibi anlat ki herkes görsün. :D
Mesela Q ve E tuşları dikiş bakış diyelim mavı yaparım. Wasd yön beyaz , R tuşu şarjör kırmızı yaparım gıbı. Ekrana ne kadar odaklansam bile o renkler gözüme bır sekılde dikkat dağıtmadan takılır. Klavuz olarak kullanırım.
Kasa içinde ise rast gele renk degıstıren Ankara pavyonu gıbı geçişler yerine fanlara beyaz diğer her donanım parçasına farklı sabit renk atama yaparım Argb de bu oluyor
Bunu da buraya sabitleyelim, bilmeyenler okusun. :)
Bilmeyen gitsin candy crush oynasın bro 😂
candy crush oynayan dünya ahiret anamdır sdfgdfsgh
oyun oynadığım zamanlarda müsait misin sorusu da olabilir
Oyun oynamaktan ne anlıyorsun?
Ya sanane kardeşim sjdnd
Ne zaman oyundan çıkacaksın? 😄😄
En kötüsü bu.
Aynen kanka 😄
İnternetiniz var mıjdjd
Ne anlıyorsun diye saçma sapan sorular.
Mesela oynadığı dandirik oyunlar üzerinden o kisiyi gamer olarak nitelendirmeleri. Bu da sinir bozucu ahjdjsja
Kaç saat sürer?
Sabaha kadar burdayık 😀
Oyunu hayatındaki insana tercih eden de ne bileyim
Kendini oyunla bir tutan da ne bileyim...
Boş boş ne anliyon bunlardan gereksiz oyun
Boost alıp almadığı
Oyunun ne zaman biter?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?